Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer wi-fi helt til gaten

Pressemeddelelse   •   Jun 20, 2019 14:10 CEST

Norwegian var i 2011 det første flyselskab i verden til at indføre gratis wi-fi ombord på sine fly. Nu indfører selskabet ”gate-to-gate” wi-fi, der betyder, at man kan logge på, så snart man er kommet ombord.

Hvor det tidligere var nødvendigt at være i mindst 10.000 fods højde for at få wi-fi-forbindelse, vil Norwegians passagerer fra i dag kunne logge på så snart, de har sat sig i deres sæde ombord – og man skal først logge af lige inden, man træder ud på sin destination.

”Vi ved, hvor vigtigt det er for vores passagerer at have adgang til internettet. Hvor flyveture før i tiden udgjorde timelange sorte huller i internetforbindelsen, gør Norwegian det nu muligt at være på nettet, fra man boarder flyet, indtil man træder ud af det igen. Siden vi i 2011 lancerede gratis wi-fi ombord, har millioner af passagerer surfet ombord, så vi glæder os meget til at tilbyde vores passagerer den nye "gate-to-gate"-forbindelse som en del af vores fortsatte arbejde med at forbedre kundeoplevelsen,” siger Chief Customer and Digital Officer i Norwegian Kurt Simonsen.

"Gate-to-gate" wi-fi kan anvendes af Norwegians kunder fra i dag ombord på hele Norwegians flyflåde – både korte og lange ruter. Tjenesten er tilgængelig i lufthavne, der tillader "gate-to-gate"-wi-fi, hvilket inkluderer Skandinavien og de fleste andre lufthavne, som Norwegian flyver til.

Fakta om Norwegians wi-fi

  • 2011: Norwegian er verdens første flyselskab, der lancerer gratis wi-fi på europæiske ruter. Senere lancerer selskabet Video On Demand, der giver passagererne på de europæiske ruter adgang til Norwegians underholdningsportal på egne devices.
  • 2015: Norwegian er det første flyselskab, som tilbyder direkte tv på europæiske flyvninger.
  • Januar 2019: Norwegian begynder arbejdet med at installere wi-fi på selskabets langdistancefly.
  • Februar 2019: Norwegian lancerer et nyt højhastigheds-wi-fi ombord på alle fly i sin flåde, så det bliver muligt at streame musik, film og serier direkte på sin telefon eller tablet.
  • Juni 2019: Norwegian lancerer "gate-to-gate" wi-fi, der gør det muligt at være online, fra man boarder, til man ankommer på sin destination – uden at skulle vente til flyet kommer op i 10.000 fods højde.

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.