Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer ny rute til Singapore

Pressemeddelelse   •   Apr 20, 2017 11:04 CEST

Norwegians globale ekspansion fortsætter med lanceringen af en ny direkte rute mellem London Gatwick og Singapore. Det bliver Norwegians anden destination i Asien. Fra København, Oslo og Stockholm flyver Norwegian i dag til Bangkok.

Norwegian begynder at flyve direkte mellem London Gatwick og Singapore den 28. september. Den nye rute vil have gode connection-muligheder til og fra København.

”Vores langdistanceruter er meget populære med en belægning på over 90 procent. Dette beviser, at kunderne ønsker endnu flere langdistanceruter til lave priser. Derfor er det med stor glæde, at vi i dag lancerer vores første rute til Singapore,” siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

”Vi håber, at skandinaviske myndigheder ser betydningen af flere direkte ruter mellem Asien og Skandinavien og sikrer, at Norwegian også får de nødvendige overflyvningsrettigheder til Asien.

Om den nye rute
Norwegian vil flyve fire gange ugentligt mellem London Gatwick og Singapore med opstart 28. september (fra oktober vil Norwegian flyve fem gange ugentligt). Den nye rute vil have gode connection-muligheder til og fra København. Det er selskabets 787 Dreamliner, der vil betjene Singapore-ruten.

Om Norwegians langdistanceruter
Norwegian tilbyder i alt 55 langdistanceruter mellem USA og Europa og Asien. Rejsende fra CPH kan flyve direkte til New York, Oakland/San Francisco, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston samt til Bangkok.

Pressehenvendelser
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 130 fly, som fragter omkring 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.