Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer ny rute til Argentina

Pressemeddelelse   •   Jun 22, 2017 12:30 CEST

Norwegian 787 Dreamliner

Norwegians globale ekspansion fortsætter med lanceringen af en ny, direkte rute mellem London Gatwick og Argentinas hovedstad Buenos Aires. Det bliver Norwegians første destination i Sydamerika. – en milepæl for selskabet, siger koncernchef Bjørn Kjos

Den første flyvning mellem London Gatwick og Buenos Aires letter i februar 2018.

”Lanceringen af ruten til Buenos Aires er en ny milepæl for Norwegian og en vigtig del af vores globale strategi. Dette er den allerførste rute til Sydamerika og markerer starten på selskabets planer om ekspansion i Argentina”, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian i Argentina

Tidligere på foråret godkendte Norwegians bestyrelse, at koncernens argentinske datterselskab igangsætter etableringen af baser, ansætter nye medarbejdere og lancerer nye ruter i Argentina. Norwegian har ansøgt om en driftstilladelse (Air Operator’s Certificate) for at kunne flyve i Argentina. Hvis ansøgningen godkendes af myndighederne, vil de nye ruter blive lanceret i slutningen af året.

”Argentina er et meget interessant marked med store muligheder. Dagens flytilbud i Argentina og Sydamerika er relativt begrænset, hvorfor vi ser frem til at give argentinerne billige flybilletter både på indenrigs- og udenrigsruter i nær fremtid”, siger Bjørn Kjos.

Om den nye rute:

Norwegian vil flyve fire gange ugentligt mellem London Gatwick og Buenos Aires med opstart 14. februar 2018. Selskabets 787 Dreamliner vil betjene Buenos Aires-ruten.

Om Norwegians langdistanceruter

Norwegian tilbyder i dag 60 langdistanceruter mellem USA og Europa og Asien. Norwegian har otte langdistanceruter mellem København og USA og Asien:

København (CPH) – New York (JFK): fire ugentlige afgange

København (CPH) - San Francisco/Oakland (OAK): to ugentlige afgange

København (CPH) – Los Angeles (LAX): tre ugentlige

København (CPH) – Fort Lauderdale (FLL): to ugentlige afgange

København (CPH) – Las Vegas (LAS): Vinterrute

København (CPH) – Orlando (MCO): en ugentlig afgang

København (CPH) – Boston (BOS) en ugentlig afgang

København (CPH) – Bangkok (BKK): to ugentlige i vinterprogrammet/en ugentlig afgang i sommerprogrammet


Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 120 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.