Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer ny rute til Amman fra København

Pressemeddelelse   •   Mar 01, 2018 08:00 CET

Norwegians internationale ekspansion fortsætter. I starten af maj begynder Norwegian for første gang at flyve direkte til Jordans hovedstad, Amman, og det bliver Københavns Lufthavn, der får en direkte forbindelse dertil.

Med start den 8. maj får Norwegians passagerer mulighed for at besøge den fascinerende og historisk interessante by Amman.

”Jordan er et spændende land, der byder på en lang historie med masser af kulturelle oplevelser. Vi glæder os over at kunne byde vores passagerer velkommen ombord til endnu en fascinerende destination,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Ud over at være en mangfoldig hovedstad er storbyen Amman en genvej til populære destinationer og attraktioner som for eksempel Det Døde Hav og den historiske by Petra. Jordan har mere end 300 solskinsdage om året, og der er behagelige temperaturer både om sommeren og om vinteren.

Attraktiv introduktionspris
Norwegian sætter i dag 1.000 billetter til salg til en introduktionspris på 499kr. fra København til Amman til og med 12. juni, og de er allerede nu tilgængelige på www.norwegian.com.
Ruten får to ugentlige afgange fra Københavns Lufthavn, som kommer til at ligge på tirsdage og lørdage.


Pressekontakt
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson, tlf. +46 709 89 05 18
charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.