Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer ny rute mellem Oslo og Las Vegas – åbner også København-Boston til maj

Pressemeddelelse   •   Mar 23, 2016 09:07 CET

Norwegian fortsætter med at tilbyde passagerer nye destinationer i USA og lancerer nu en ny rute mellem Oslo og Las Vegas. Til maj starter selskabet også direkte flyvninger mellem København og Boston.

”Vi er glade for at kunne tilbyde de rejsende endnu en USA-rute, denne gang mellem Oslo og Las Vegas. Vi ser, at der er stor efterspørgsel efter Norwegians kvalitetsprodukt til lave priser mellem USA og Europa, og vi ser frem til at kunne byde de rejsende på denne helt nye rute velkommen om bord på vores nye Dreamlinere,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Fra København kan passagerer allerede flyve med Norwegian direkte til New York, Puerto Rico, St. Croix, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando og Las Vegas. Derudover åbner selskabet til maj en ny rute fra København til Boston på USA’s østkyst. Det store rutenet i USA, kombineret med Norwegians enkeltbilletter, giver mange kombinationsmuligheder for rejsende, som ønsker at opleve endnu mere på deres USA-ferie. Man kan eksempelvis flyve til Los Angeles, tilbringe et par dage i Hollywood og Beverly Hills, før man kører videre til Las Vegas. Her kan man opleve uanede muligheder af underholdning, inden man kan flyve direkte hjem til København. Rejsende vil til foråret også kunne flyve med Norwegian til Boston, hvor man efter at have nydt den fantastiske by kan køre sydpå til sol og varme i Fort Lauderdale, Florida. Her kan man også flyve direkte hjem til København.

I løbet af snart tre år med interkontinentale flyvninger har belægningen i gennemsnit ligget godt over 90 procent, hvilket beviser, at der er stor interesse for billige billetter mellem Europa og USA og Europa og Asien.

Norwegian har i dag otte fly af typen 787-8 Dreamliner og et fly af typen 787-9 Dreamliner i flåden. Norwegian blev i november 2015 kåret til det mest miljøvenlige flyselskab over Atlanterhavet af anerkendte International Council on Clean Transportation.

For mere information:
Norwegians pressetelefon: + 47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj næsten 26 millioner passagerer i 2015. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 6000 ansatte. Norwegian har over 100 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.