Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer ny rute fra Aalborg til Gran Canaria

Pressemeddelelse   •   Jul 07, 2017 09:15 CEST

Nu får rejseglade nordjyder endnu flere solrige Norwegian-destinationer at vælge i mellem. Flyselskabet lancerer i dag en ny, direkte rute fra Aalborg til spanske Gran Canaria. Ruten vil have en ugentlig afgang.


Norwegian åbner denne vintersæson en splinterny rute fra Aalborg Lufthavn til Las Palmas på Gran Canaria. Ruten har opstart 4. november.

- Vi er meget tilfredse med efterspørgslen fra vores nordjyske rejsende. Derfor er det glædeligt at introducere en ny, direkte rute til Gran Canaria i vintersæsonen. Vi ser frem til at byde passagerer velkommen om bord på vores nye fly med gratis WiFi, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Spanien er en af Norwegians mest populære rejsemål fra Danmark, og Gran Canaria er en særlig eftertragtet destination. Norwegian vil betjene den nye rute med en ugentlig afgang.

- Med introduktionspriser på 699 kr. til Gran Canaria fortsætter Norwegian med at tilbyde eftertragtede rejsemål til lave priser, siger Thomas Ramdahl.

Norwegian tilbyder allerede direkte flyvninger til Gran Canaria fra København. Fra Aalborg flyver Norwegian i dag til Malaga, Alicante og Mallorca.

Pressehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 120 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.