Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer højhastigheds-WiFi på europæiske ruter

Pressemeddelelse   •   Feb 03, 2019 08:00 CET

Norwegian er begyndt at installere højhastigheds-WiFi på selskabets kortrute-fly af typen Boeing 737-800. Norwegian tilbyder allerede gratis WiFi på de europæiske flyvninger, men den nye tjeneste gør det muligt at streame musik, film og TV-serier. Næsten alle flyene i Norwegians europæiske netværk vil tilbyde den opgraderede WiFi-tjeneste allerede i slutningen af februar i år.

Norwegians passagerer får nu endnu mere at glæde sig over: Selskabet installerer løbende højhastigheds-WiFi på kortrute-flyene af typen Boeing 737-800. Passagerer på Norwegians flyvninger i Europa får dermed mulighed for at streame musik, film og TV-serier i luften. Selskabet tilbyder allerede gratis WiFi på europæiske ruter.

- Vi arbejder hele tiden med at forbedre kundeoplevelsen og er stolte over at kunne tilbyde højhastigheds-WiFi på europæiske ruter. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores passagerer at være på nettet, og vi tror, at dette vil blive godt modtaget. Siden vi lancerede gratis WiFi på vores flyvninger i Europa i 2011, har flere millioner af vores kunder surfet ombord, siger kommerciel direktør i Norwegian, Helga Bollmann Leknes.


Tre WiFi-valg
Norwegians passagerer får nu valget mellem tre WiFi-pakker:

  • SURF er gratis og gør det muligt at surfe på nettet, sende tekstbeskeder og e-mails.
  • SOCIAL+SURF er højhastigheds-WiFi, som gør det muligt at surfe hurtigere på nettet og giver gør det muligt at bruge sociale medier. Prisen på SOCIAL+SURF er €5*.
  • STREAM+SURF er højhastigheds-WiFi som i tillæg til at surfe og opdatere sig på sociale medier også gør det muligt at streame musik, film og TV-serier. Prisen på SOCIAL+SURF er €12*.


*Priserne, som er pr. enhed, er i en prøveperiode sat til €5 og €12.

Fakta om Norwegians WiFi
I 2011 var Norwegian det første flyselskab i verden, der lancerede gratis WiFi på europæiske ruter. Senere lancerede selskabet Video On Demand, som giver passagererne på de europæiske ruter adgang til Norwegians underholdningsportal på egne devices. I november 2015 blev Norwegian det første flyselskab, som tilbød direkte TV på europæiske flyvninger. I januar 2019 begyndte Norwegian arbejdet med at installere WiFi på selskabets langdistancefly. Norwegian bliver dermed verdens første lavprisselskab, der tilbyder gratis WiFi på interkontinentale flyvninger.

Pressekontakt
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf. +45 61911116
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 150 fly med en gennemsnitsalder på 3,7 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.