Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer gratis wifi på langdistanceruter

Pressemeddelelse   •   Jan 08, 2019 10:59 CET

Norwegian begynder nu at installere af wifi på selskabets langdistancefly. Norwegian bliver dermed verdens første lavprisselskab, der tilbyder gratis og højhastigheds-wifi på interkontinentale flyvninger.

Norwegians passagerer får nu endnu mere at glæde sig over: Flyselskabet installerer løbende wifi om bord på mere end halvdelen af selskabets Dreamliner-fly. Norwegians Boeing 737 MAX-fly vil også få installeret wifi.

De Norwegian-rejsende, der flyver mellem Europa og Nord- og Sydamerika og mellem Europa og Asien vil dermed have mulighed for at være forbundet til wifi, så de kan surfe på nettet, læse emails og holde sig opdaterede på sociale medier.

- Siden vi lancerede gratis wifi på vores europæiske flyvninger i 2011 har flere millioner af vores kunder surfet på nettet, mens de var ombord. Vi arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen og er stolte over at være det første lavprisselskab, der tilbyder gratis wifi på langdistanceflyvninger, siger Norwegians leder af forretningsudvikling, Boris Bubresko.

Norwegians allerførste Boeing 787-9 Dreamliner, der har fået installeret wifi, har registreringsnummer G-CKWP, med den amerikanske forfatter Mark Twain som halehelt.

To wifi-valg

Norwegians langdistancepassagerer vil kunne vælge mellem to wifi-pakker: Basic Option og Premium Option. Basic Option er gratis og gør det muligt at surfe på nettet, samt sende beskeder og emails. Premium Option er højhastigheds-wifi, der gør det muligt at streame musik, film og tv-serier. Prisen for Premium Option er €12.95 EUR / $14.95 USD for tre timer.

Fakta om Norwegians wifi
I 2011 var Norwegian det første flyselskab i verden, der lancerede gratis wifi på europæiske ruter.Senere lancerede selskabet Video On Demand, der giver passagerene på selskabets europæiske ruter adgang til Norwegians underholdningsportal via egen tablet. I november 2015 blev Norwegian også det første flyselskab, der kunne tilbyde live-tv på europæiske flyvninger.

Pressekontakt

Kommunikationschef Andreas Hjørnholm: tlf: 61 91 11 16, mail: andreas.hjornholm@norwegian.com

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 150 fly med en gennemsnitsalder på 3,7 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.