Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer flere nye ruter fra London Gatwick

Pressemeddelelse   •   Jul 14, 2014 12:30 CEST

Norwegian fortsætter med at udvide det europæiske rutenet. I dag lancerer Norwegian fire nye vinterruter fra London Gatwick til Madeira, La Palma, Grenoble og Salzburg. I tillæg til dette, øger Norwegian antallet af ugentlige afgange på flere ruter fra London Gatwick.

Norwegians ruter fra London Gatwick fortsætter med at ekspandere. Der har været stor efterspørgsel efter flyrejser til lav pris og høj kvalitet fra London Gatwick og nu får briterne fire nye vinterruter at vælge imellem; Madeira La Palma, Grenoble og Salzburg.

I tillæg hertil, øger Norwegian antallet af ugentlige afgange fra London Gatwick til Lanzarote, Rom og Larnaca.

Fra den 28. oktober og 1. november solglade briter flyve direkte til den portugisiske ø Madeira og La Palma, imens skiløberne kan flyve direkte til Salzburg og Grenoble i Alperne fra 13. december. Billetsalget starter i dag.

En vigtig aktør i London Gatwick
Norwegian satser stadig mere på London Gatwick. Flyselskabet etablerede en base i lufthavnen i 2013 og tilbyder i dag 41 ruter fra London Gatwick. Norwegian har otte Boeing 737-800 fly baseret i lufthavnen, såvel som omkring 90 piloter og 200 kabinepersonale.

Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj over 20 millioner passagerer i 2013. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. I juni 2013 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com  

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.