Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer fire nye transatlantiske ruter

Pressemeddelelse   •   Jul 05, 2017 21:12 CEST

Norwegians internationale satsning fortsætter med lanceringen af nye ruter fra London Gatwick til Chicago og Austin og fra Paris til Boston og Oakland. Derudover øger Norwegian afgangene på eksisterende ruter fra Paris til Los Angeles og New York.

Norwegian lancerer nu helt nye ruter fra London til de amerikanske storbyer Chicago og Austin. De nye ruter betyder, at Norwegian nu tilbyder flyvninger fra 13 europæiske byer til 15 byer i USA.

”Efterspørgslen på vores langdistanceruter har været rigtig god og flyene har været fyldte. Nu ser vi frem til at give endnu flere af vores rejsende tilbuddet om at flyve til attraktive priser mellem USA og Europa,” siger koncernchef Bjørn Kjos.

Ruteinfo:

- London Gatwick-Austin Bergstrom International Airport: Tre ugentlige afgange med opstart marts 2018

- London Gatwick til Chicago O’Hare International Airport: Fire ugentlige afgange med opstart marts 2018

- Paris Charles de Gaulle Airport til Boston Logan International Airport: Fire ugentlige afgange med opstart maj 2018

- Paris Charles de Gaulle Airport til Oakland International Airport: Fire ugentlige afgange med opstart april 2018

Fra lokalt til global selskab

Norwegian lancerede sin første langdistancerute mellem Oslo og New York i 2013. Fra Danmark fløj Norwegian sin først langdistancerute – til Fort Lauderdale, Florida – i november 2013. I 2014 åbnede selskabet ruter mellem London og USA og sidste år begyndte flyvninger mellem Paris og USA. I år starter Norwegian også direkte ruter mellem Barcelona og USA samt mellem London og Singapore. I takt med, at selskabet får leveret flere splinternye Boeing 787 Dreamliner, er antallet af nye interkontinentale ruter steget, hvilket viser, at selskabet er i færd med at realisere sin globale strategi. Norwegian tilbyder i dag flere ruter mellem Europa og USA end noget andet europæisk flyselskab.

Pressehenvendelser

Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 120 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.