Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian lancerer direkte rute mellem Europa og Canada

Pressemeddelelse   •   Jun 21, 2018 08:01 CEST

I dag lancerer Norwegian sin første rute til Canada. Den nye, daglige rute vil afgå fra Dublin til Hamilton/Toronto fra marts næste år.

Norwegian begynder direkte flyvninger mellem Irland og Canada den 31. marts 2019. Med gode forbindelser fra København, Oslo og Stockholm til Dublin bliver det dermed muligt at rejse med Norwegian til Canada fra Skandinavien via Irland.

-Et år er gået, siden vi lancerede vores første transatlantiske rute med Boeing 737 MAX, og vi kan se, at efterspørgslen er stor. Dette er vores allerførste rute mellem Europa og Canada, og vi ser frem til at tilbyde både nye og eksisterende kunder på begge sider af Atlanten høj kvalitet til lave priser om bord på vores nye, og dermed mere miljøvenlige fly, siger koncernchef i Norwegian, Bjørn Kjos.

Hamilton ligger i den canadiske provins Ontario. Toronto er mindre end 50 minutter væk i bil. Buffalo, Lake Erie og Niagara Falls er kun en times køretur derfra.

Om den nye rute:

Norwegian vil flyve dagligt mellem Dublin Airport og John C. Munro Hamilton International Airport med opstart 31. marts 2019.
Ruten planlægges at skulle betjenes af Norwegians Boeing 737 MAX fly med plads til 189 passagerer.


Medie-kontakt:
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.