Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab for fjerde år i træk

Pressemeddelelse   •   Nov 14, 2016 11:00 CET

Norwegian er for fjerde år i træk kåret til ”Europas bedste lavprisselskab” af AirlineRatings.com. Juryen roser Norwegian for at udfordre branchen ved at tilbyde passagerer et kvalitetsprodukt til en lav pris.

”Vi sætter stor pris på, at vi får denne anerkendelse for fjerde år i træk. Alle i Norwegian arbejder hver dag hårdt på at sikre, at vores passagerer får en god rejseoplevelse, og vi er taknemmelige for, at vores arbejde bliver værdsat”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

”Norwegian har revolutioneret lavprisbranchen med sit prisbelønnede produkt. Andre flyselskaber har forsøgt at stoppe deres innovation og lave priser – derfor var det en selvfølgelighed, at Norwegian skulle have denne anerkendelse”, siger Geoffrey Thomas, Editor-in-Chief hos AirlineRatings.com.

Læs mere om kåringen her: http://www.airlineratings.com/awards.php

Pressekontakt:

Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 5.500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 450 ruter til mere end 140 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.