Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab for femte gang i træk

Pressemeddelelse   •   Nov 02, 2017 08:01 CET

Norwegian er for femte gang i træk kåret til ”Europas bedste lavprisselskab” af AirlineRatings.com. Juryen roser Norwegian for at udfordre branchen ved at tilbyde passagerer et kvalitetsprodukt til en lav pris.

”Vi sætter stor pris på denne anerkendelse. At vi får en topplacering i denne kategori for femte gang i træk er meget inspirerende for os i Norwegian. Alle hos os arbejder hårdt hver eneste dag for, at vores passagerer får en god rejseoplevelse, og vi er taknemmelige for, at arbejdet bliver værdsat,” siger koncernchef Bjørn Kjos.

Hjemmesiden AirlineRatings.com har over 20 millioner besøgende fra 232 lande og deler årligt priser ud til forskellige aktører i luftfarten. Ifølge juryen har Norwegian været toneangivende på mange områder i europæisk luftfart de seneste år.

”Norwegian bliver bare bedre og bedre. Selskabets kontinuerlige innovation giver millioner af mennesker over hele Europa muligheden for at rejse billigt, trygt og til mange spændende destinationer. Norwegian er en klar vinder, og det samme er dem, der rejser med selskabet,” siger Geoffrey Thomas, chefredaktør hos AirlineRatings.com.

Norwegian blev tidligere i år kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter og Europas bedste lavprisselskab for femte gang i træk af SkyTrax World Airline Awards. Norwegian blev også kåret til ”Årets flyselskab” af CAPA – Center for Aviation i september.

Pressekontakt:

Kommunikationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67 eller daniel.kirchhoff@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 140 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For femte år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.