Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab

Pressemeddelelse   •   Apr 17, 2019 10:30 CEST

Norwegian blev kåret til Europas bedste lavprisselskab ved den prestigefyldte “Passenger Choice Awards” i Dublin i går aftes. Det er passagererne, der har stemt på Norwegian. 

Det var til Airline Passengers Experience Association (APEX) prestigefyldte “Passenger Choice Awards” i Dublin i går aftes, at Norwegian blev tildelt prisen for “Bedste lavprisselskab i Europa”. Passagererne har anmeldt mere end én million flyvninger med fokus på komfort, service, samt underholdning og WiFi ombord.

- Vi sætter stor pris på denne anerkendelse, specielt fordi det er kunderne, der har givet deres stemmer til Norwegian. Det betyder meget for os, at passagererne værdsætter den gode service, gratis WiFi og vores nye, komfortable og mere miljøvenlige fly. Jeg vil takke alle vores passagerer, der har valgt at flyve med Norwegian og ikke mindst vores hårdtarbejdende og dedikerede medarbejdere over hele verden, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Om Passenger Choice Awards 
Passenger Choice Awards blev oprettet af Airline Passenger Experience Association (APEX) for at give flypassagererne mulighed for at sige deres mening. Det er en omfattende kåring, hvor mere end én million flyvninger er blevet anmeldt af passagerer gennem spørgeskemaundersøgelser på nettet.  

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.