Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab

Pressemeddelelse   •   Jul 01, 2018 08:05 CEST

Norwegian er i weekenden blevet kåret til Europas bedste lavprisselskab i 2018 af World Travel Awards, som repræsenterer den globale rejsebranche. Dette er den niende pris, som flyselskabet har modtaget i 2018.

World Travel Awards gives til de bedste aktører i rejsebranchen, og det er repræsentanter fra branchen selv, der stemmer på sine favoritter. Det er fjerde gang, Norwegian vinder denne pris.

- Tusind tak til alle, der har stemt på os. Denne udmærkelse er med til at anerkende det fantastiske stykke arbejde, som vores 9500 dedikerede medarbejdere gør hver dag, og viser at nye fly, god service og lave priser værdsættes højt, siger koncernchef i Norwegian Bjørn Kjos.

Norwegian har tidligere i år modtaget følgende priser:
- Tre anerkendelser ved Airline Passengers Experience Association's (APEX) prestigefyldte Passenger Choice Awards. Sammen med en firestjernet rating løb selskabet af med priserne "Bedste Wi-Fi" og "Best Overall Passenger Experience, Low Costs Carrier in Europe".
- Kåret til "Value Airline of the Year" af Air Transport World, et førende internationalt luftfartsmagasin.
- Kåret til Norges mest innovative virksomhed af det norske Innovationsmagasinet.
- Norwegian Reward vandt to priser ved det prestigefyldte Freddie Awards i USA: "Flybranchens bedste loyalitetsprogram i Europa/Afrika" og "Bedste kampagne i Europa/Afrika".
- Tildelt "Folkets Rejsebranchepris" ved den norske rejsebranches "Oscargalla", Grand Travel Awards.

Medie-kontakt
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf. +45 6191 1116
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.