Gå til indhold
Senior cabin crew Anders Kyhl (t.h.) og kommunikationschef for Norwegian i Norden Andreas Hjørnholm (t.v.) modtog anerkendelsen på vegne af Norwegian. Foto: Michael Stub.
Senior cabin crew Anders Kyhl (t.h.) og kommunikationschef for Norwegian i Norden Andreas Hjørnholm (t.v.) modtog anerkendelsen på vegne af Norwegian. Foto: Michael Stub.

Pressemeddelelse -

Norwegian kåret som Bedste Europæiske Ruteflyselskab ved Danish Travel Awards

Danskerne har peget på Norwegian som Bedste Europæiske Ruteflyselskab ved Danish Travel Awards. Prisen, der blev uddelt ved et arrangement onsdag aften i København, er den største og mest prestigefyldte af sin slags i Danmark, og uddeles på baggrund af en spørgeundersøgelse blandt danske rejsende foretaget af analyseinstituttet Epinion.

”Vi er meget glade og stolte over at have vundet prisen som Bedste Europæiske Ruteflyselskab i Danmark. Æren tilfalder i allerhøjeste grad alle mine kolleger, der hver dag arbejder hårdt for at levere den bedste service til vores kunder. De er Norwegians ansigt ud ad til, og uden deres professionalisme, dedikation og gode humør ville vi ikke have fået denne anerkendelse. Jeg ved, de hver dag glæder sig til at byde vores rejsende velkommen ombord, siger Christoffer Sundby, EVP for Salg, Marketing og Kundeservice i Norwegian.

Norwegian er blandt de bedste flyselskaber i Europa, når det kommer til at undgå aflysninger. I løbet af 2022 – der i øvrigt har været et udfordrende år for luftfarten – har selskabet afviklet næsten 100 procent af de planlagte flyvninger.

Om Danish Travel Awards

Danish Travel Awards arrangeres af Travelmedia Nordic, der driver branchesiderne check-in.dk og standby.dk. De i alt 20 priser uddeles på baggrund af opinionsundersøgelse foretaget blandt danske rejsende af analyseinstituttet Epinion.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian