Gå til indhold
Norwegian kåres igen som Europas bedste lavprisselskab af Skytrax World Airline Awards

Pressemeddelelse -

Norwegian kåres igen som Europas bedste lavprisselskab af Skytrax World Airline Awards

For andet år i træk er Norwegian kåret som Europas bedste lavprisselskab af det anerkendte Skytrax World Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber i hele verden, i det som betegnes som en af de mest prestigefyldte og anerkendte priser i luftfartsindustrien. Administrerende direktør Bjørn Kjos modtog prisen under Farnborough Airshow i dag.

At Norwegian endnu en gang vinder i kategorien som Europas bedste lavprisselskab er en fantastisk præstation, og noget flyselskabet bør være stolte af. Europa er kendt for at være en af ​​de mest konkurrenceprægede regioner i lavprismarked og Norwegian fortsætter med at være et populært valg blandt kunderne. Ikke kun på de korte ruter rundt på kontinentet, men også i det voksende langdistance-netværk, siger administrerende direktør i Skytrax, Edward Plaisted.

- Denne pris betyder meget for os, og jeg er meget stolt og ydmyg over at modtage sådan en stor og vigtig anerkendelse for andet år i træk. Jeg vil gerne takke alle passagerer, der har stemt på Norwegian. Samtidig vil jeg gerne takke alle i Norwegian, der hverdag gør deres yderste for vores passagerer. Denne titel viser, at kombinationen af ​​helt nye fly, venlig service, lave priser og et stort rutenet værdsættes højt, siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

Den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen Skytrax World Airline Awards er den mest prestigefyldte og anerkendte prisuddeling i luftfartsindustrien. Rejsende fra mere end 160 lande deltager hvert år i verdens største undersøgelse af kundetilfredshed blandt flypassagerer. Over 200 flyselskaber måles i undersøgelsen. Kunderne bedømmer alt fra oplevelsen ved check in, boarding, sæde komfort, renlighed i kabinen, mad, drikke, underholdning og service.

Medie henvendelser:
Norwegian pressetelefon: +47 815 11 816


Emner


Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj over 20 millioner passagerer i 2013. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. I juni 2013 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Relateret materiale