Gå til indhold
Norwegian indgår samarbejde med Allianz Travel om rejseforsikring

Pressemeddelelse -

Norwegian indgår samarbejde med Allianz Travel om rejseforsikring

Norwegian har i samarbejde med Allianz Travel udformet en rejseforsikring, der er tilpasset selskabets passagerer og deres behov. Norwegian tilbyder nu afbestillingsbeskyttelse og en rejseforsikring, der gælder på hele rejsen.

- En god rejseforsikring er vigtig og giver passagererne ekstra tryghed. Derfor er jeg glad for, at vi i samarbejde med Allianz Travel nu kan tilbyde vores kunder en fuldgyldig rejseforsikring, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

  Norwegian har tidligere tilbudt afbestillingsbeskyttelse, som dækker sygdom inden afrejse. Den nye aftale med Allianz gør, at kunderne kan vælge en forsikring, der dækker hele rejsen.

  I den nye rejseforsikring, som kunderne selv kan vælge at lægge til bookingen, indgår blandt andet forsikring ved sygdom på rejsen, akutmedicinske behov, tabt, skadet eller stjålet bagage og dækning af rejseforsinkelse.

  De senere år er ny behov dukket op, og den forsikring, som Allianz nu kan tilbyde til Norwegians kunder, dækker også diagnoser relateret til pandemier.

  Rejseforsikringen fra Allianz Travel er i dag tilgængelig for kunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tyskland og Holland.

  Du kan finde mere information om forsikringen her.

  Emner


  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Kontakt

  Mediekontakt

  Mediekontakt

  Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
  Pressevagt

  Pressevagt

  Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

  I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

  Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Norwegian