Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian indgår charteraftaler i USA for første gang

Pressemeddelelse   •   Jul 13, 2016 18:11 CEST

Norwegian har for første gang indgået charteraftaler i USA. Selskabet skal flyve rejsende for Apple Vacations og Funjet Vacations fra USA til Caribien og Mexico. Charterkontrakten har en værdi på 120 millioner norske kroner.

Norwegian vil stationere tre Boeing 737-800 i Milwaukee, Wisconsin og Chicago/Rockford, Illinois og flyve til destinationer i Mexico, Jamaica og den Dominikanske Republik fra december 2016. Kontrakterne, som har en værdi på 120 millioner norske kroner, betyder, at Norwegian vil operere mere end 600 charterflyvninger fra december i år til april næste år. Norwegian vil dermed få udnyttet flyene mere effektivt, når der er lavsæson i Europa.

I vinterhalvåret sidste år åbnede Norwegian for første gang ordinære ruter mellem USA’s østkyst og Martinique og Guadeloupe med fly, som ellers flyver i det europæiske rutenet. Nu udvides denne satsning til også at omfatte chartermarkedet.

”Vi er meget tilfredse med at udvide vores charteroperation til USA. Det er en milepæl for Norwegian, og vi ser frem til at byde endnu flere amerikanere velkommen om bord på vores nye fly med gratis WiFi”, siger kommerciel direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.