Gå til indhold
Norwegian indgår aftale om leje af to Boeing 737 MAX 8

Pressemeddelelse -

Norwegian indgår aftale om leje af to Boeing 737 MAX 8

Norwegian fortsætter den planlagte udvidelse af flyflåden, og selskabet kan nu meddele, at der er indgået en leasing-aftale for to Boeing 737 MAX 8.

- Aftalen er et vigtigt skridt i Norwegians plan om at opbygge en moderne og effektiv flåde for fremtiden. Den fleksibilitet, som vi opnår med “power-by-the-hour", gør det nemmere for os at styre vores kapacitet igennem den kommende lavsæson og justere for variationer i efterspørgslen, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Levering af flyene er nært forestående og bidrager til, at Norwegian leverer på det planlagte trafikprogram for sommeren 2022 med cirka 270 ruter i Europa.

Leasingperioden for begge fly er på ni år. Aftalen inkluderer vilkår om “power-by-the-hour" (PBH) for vintersæsonerne 2021/2022 og 2022/2023, hvilket giver Norwegian fleksibilitet også igennem lavsæsonen. Aftalen giver desuden Norwegian mulighed for at bytte 737 MAX 8-flyene med moderne kortdistancefly fra Airbus. Flyene leases fra et velanset selskab, der har et langvarigt samarbejde med Norwegian.

Aftalen støtter op om Norwegians arbejde med at kunne tilbyde så klimaeffektive flyrejser som muligt.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian