Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian igen kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter og Europas bedste lavprisselskab

Pressemeddelelse   •   Jun 20, 2017 13:48 CEST

Flypassagerer over hele verden har kåret Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for tredje år i træk og Europas bedste lavprisselskab for femte år i træk ved SkyTrax World Airline Awards.

SkyTrax World Airline Awards er den mest prestigefyldte og anerkendte prisuddeling i flybranchen. Det er passagererne selv, der bedømmer flyselskaberne og bestemmer vinderne.

”Det betyder utrolig meget for os i Norwegian at blive tildelt disse priser igen i år. Jeg vil rette en stor tak til vores passagerer verden over, som har stemt på Norwegian. Disse anerkendelser er kun mulige på grund af alle vores engagerede medarbejdere, som hver dag tager hånd om vores passagerer. Det er dejligt at se, at vores splinternye fly, gode service og lave priser værdsættes af kunderne. Vi vil fortsætte med at gøre vores yderste for at levere det, som kunderne forventer samtidig med, at vi fortsætter ekspansionen i Europa, USA og i andre dele af verden”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl, bestyrelsesformand Bjørn Kise og medarbejdere fra Norwegians baser i Paris, Oslo og London modtog prisen ved Paris Air Show i dag.

Norwegian blandt de 30 bedste i verden

”Norwegian har været en af de aktører i World Airline Awards, som de sidste fem år har leveret stabilt, gode resultater. Norwegian har formået at fastholde en god position blandt de øvrige lavprisaktører samtidig med, at selskabet også forbedrer sin position blandt de øvrige aktører. Norwegian er blandt de 30 bedste flyselskaber i verden – en fantastisk præstation for et flyselskab, som er i så særk vækst”, siger administrerende direktør hos SkyTrax, Edward Plaisted.

Om Skytrax
Skytrax World Airline Awards er den mest prestigefyldte og anerkendte prisuddeling i luftfartsindustrien. Rejsende fra mere end 160 lande deltager hvert år i verdens største undersøgelse af kundetilfredshed blandt flypassagerer. Over 280 flyselskaber måles i undersøgelsen. Kunderne bedømmer alt fra oplevelsen ved check in, boarding, sæde komfort, renlighed i kabinen, mad, drikke, underholdning og service.

Pressekontakt:

Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 120 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.