Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian Holidays relanceres – skal give kunderne endnu bedre pakkerejser

Pressemeddelelse   •   Jun 24, 2019 15:01 CEST

Norwegian relancerer nu pakkerejseløsningen Norwegian Holidays sammen med den nye samarbejdspartner TripX. Målet er at tilbyde branchen bedste pakkerejser til de bedste priser.

Næsten 40 millioner passagerer flyver med Norwegian hvert år, og de fleste af dem bor også på hotel. Nu gør Norwegian Holidays det endnu nemmere at bestille ferie ved at tilbyde pakkerejser af bedste kvalitet – både i luften og på jorden.

- Norwegian Holidays vil tilbyde de bedste pakkerejser til de bedste priser, uanset om du vil på storbyferie eller til en af de klassiske sydeuropæiske destinationer. Siden 2012 har Norwegian Holidays sendt mere end 100.000 afsted, og nu er det på tide at tilbyde en mere moderne og brugervenlig løsning for at tilpasse os den stigende efterspørgsel. Vi tror, at nye digitale løsninger kombineret med kvalitetsprodukter, både når det gælder fly og hotel, vil bidrage til, at mange flere vil vælge en pakkerejse med Norwegian Holidays, når de skal på ferie, siger Eivind W. Christiansen, SVP Digital Innovation & Norwegian Holidays.

Som medlem af Norwegian Reward optjener man to procent CashPoints på alle rejser med Norwegian Holidays.

Om Norwegian Holidays
Norwegian Holidays er Norwegians tilbud til de, som ønsker en traditionel pakkerejse bestående af fly og hotel. Når man bestiller pakkerejser med Norwegian Holidays, får man mange fordele: lave flypriser, CashPoints hos fordelsprogrammet Norwegian Reward og pakkerejsegaranti. Kunderne kan vælge mellem de bedste hoteller på over 100 rejsemål i Norwegians rutenet til rigtigt gode priser.

For mere information, se www.norwegianholidays.com.

Om TripX:
TripX er eksperter i pakkerejser og er en af de hurtigst voksende rejseselskaber i Norden. TripX har de seneste år udviklet en skræddersyet og moderne IT-platform til pakkerejser og tilbyder i dag rejser til mere end 120 destinationer. Alle hotellerne, som tilbydes af Norwegian Holidays, er håndplukkede og kvalitetssikrede af TripX.

Henvendelse for medier
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm. E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com.

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.