Gå til indhold
Norwegian havde 1,9 millioner passagerer i oktober – stærk efterspørgsel på rejser i efterårsferien

Pressemeddelelse -

Norwegian havde 1,9 millioner passagerer i oktober – stærk efterspørgsel på rejser i efterårsferien

I oktober havde Norwegian 1,9 millioner passagerer og en belægningsgrad på 86 procent. Oktober blev en aktiv rejsemåned, både på indenrigsruterne og til de populære stranddestinationer.

- Vi er tilfredse med at levere endnu en måned med stærke trafiktal. I oktober har vores passagerer især sat pris på ruterne til vores mange populære feriedestinationer. Blandt andet valgte mere end en halv million nordiske rejsende at flyve med os til Middelhavsområdet. Det viser, at vi har et produkt, som kunderne sætter pris på, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

  Norwegian havde 1.885.606 passagerer i oktober, 57 procent flere end i oktober sidste år. Belægningsgraden var på 85,8 procent. Kapaciteten (ASK) var på 2703 millioner sædekilometer, mens den faktisk passagertrafik (RPK) far på 2319 millioner sædekilometer. I oktober havde Norwegian i gennemsnit 67 fly i drift, og 99,4 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført. Punktligheden, som er et mål på andelen af afgange, som sker indenfor 15 minutter af planlagt tid, var i oktober på 84,2 procent.

  - Vi kan se, at efterspørgslen på grund af den generelle prisvækst vil blive lavere i den vintersæson, vi står foran. Takket været et godt
  samarbejde med kolleger og fagforeninger samt fleksible leasingaftaler på vores fly, er vi godt positioneret til at håndtere den roligere
  periode. Derudover er vi trygge ved, at vores produktudbud svarer til de rejsendes ønsker, og at det vil bidrage positivt til at erobre markedsandele, siger Geir Karlsen.

  Som et resultat af samarbejdet mellem Norwegian og Widerøe kan forretnings- og fritidsrejsende nu drage nytte af et større udvalg, fleksibilitet og sømløse rejser på indenrigsruter i Norge. Norwegian rekrutterer i disse dage 700 nye kolleger til sommersæsonen 2023, hvor selskabet vil tilbyde nye ruter og flere afgange til attraktive rejsemål.

  Emner

  Kategorier


  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Kontakt

  Pressevagt

  Pressevagt

  Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

  I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

  Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Norwegian