Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian har fået driftstilladelse i Argentina

Pressemeddelelse   •   Jan 27, 2018 11:19 CET

Argentinske myndigheder har i nat dansk tid udstedt en driftstilladelse (AOC) til Norwegians helejede datterselskab Norwegian Air Argentina (NAA).

NAA er i gang med at opbygge sin administration med nødvendige, myndighedspålagte funktioner i Buenos Aires og er snart klar til at starte flyvirksomhed underlagt argentinske myndigheder.

- Det her er en ny milepæl for Norwegian. Godkendelsen indebærer, at vi snart kan tilbyde argentinerne billige flybilletter i nye, bekvemme fly, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

- Norwegian har fået en fin modtagelse af myndighederne i Argentina, som vil have mere konkurrence på markedet. Nu kommer der fuldt fokus på at tilbyde rimelige flyrejser til millioner af passagerer, hvilket kommer til at bidrage til at skabe nye arbejdspladser, økonomisk vækst og øget turisme, siger Ole Christian Melhus, adm. direktør i Norwegian Air Argentina.

I december 2017 godkendte det argentinske luftfartstilsyn (ANAC) opstart af 153 Norwegian-ruter fra Argentina. NAA havde ansøgt om godkendelse til i alt 156 ruter. Norwegians planer for en betydelig virksomhed fra Argentina indebærer både indenrigs- og udenrigsflyvninger. Norwegian har et fly af modellen Boeing 737-800 baseret i Argentina i dag. Pressekontakt:
Norwegians pressetelefon: +47 81511816
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson: +46 709890518

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 140 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For femte år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.