Gå til indhold
Norwegian giver firmajulegaverne til UNICEF

Pressemeddelelse -

Norwegian giver firmajulegaverne til UNICEF

I mere end 15 år har Norwegian været UNICEF’s signaturpartner. Partnerskabet indebærer blandt andet, at Norwegian bidrager ved humanitære aktioner, indsamlingsaktioner og donationer fra kunder. Derudover har Norwegian tradition for at give firmajulegaver for 300.000 norske kroner til UNICEF.

I november sidste år fornyede Norwegian og UNICEF partnerskabet med tre nye år. Siden 2007 har selskabet sammen med sine kunder og ansatte bidraget med tæt på NOK 57 millioner (godt 40 millioner danske kroner).

- Samarbejdet med UNICEF betyder meget for os i Norwegian, og vi kan se, at det skaber stor stolthed og engagement hos vores kolleger. Hvert år siden 2007 har alle ansatte i Norwegian givet afkald på deres firmajulegave og i stedet givet pengene til UNICEF. I år vil pengene blive brugt på at købe Verdensgaver hos UNICEF, siger Esben Tuman, kommunikationsdirektør i Norwegian.

Norwegian-medarbejdere får Verdensgaver

UNICEF opfordrer virksomheder og private til at købe Verdensgaveri julegave i år. Gaverne hjælper børn i nød og består blandt andet af rent vand, varme tæpper, nødrationer eller skole- og undervisningsmateriale. For at støtte UNICEF’s kampagne har Norwegian valgt at købe Verdensgaver fra UNICEF, hvilket betyder, at alle medarbejdere er med til at give børn det, de har brug for for at overleve.

- Det, at de ansatte ønsker at give sine julegaver til UNICEF i form af Verdensgaver i år, er vi utroligt taknemmelige for. Udover at deres bidrag vil hjælpe flere tusind børn, der har behov for det, håber vi, at Norwegians engagement og ansvar kan inspirere andre virksomheder til at give Verdensgaver til sine ansatte i år, siger Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge.

I forbindelse med at Norwegian igen i år donerer firmajulegaverne til UNICEF, har flere af selskabets medarbejdere delt sine tanker om samarbejdet. Læs mere her.

Norwegian passagerer har doneret 4,5 millioner norske kroner i år

Siden 2015 har Norwegians passagerer haft mulighed for at vælge at donere et beløb til UNICEF, når de køber flybilletter. Det er i år alene løbet op på 4,5 millioner norske kroner (ca. 3,2 millioner danske kroner).

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian er et af Nordens største flyselskaber og et af Europas førende lavprisselskaber med omkring 4500 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa.

Siden opstarten i 2002 har mere end 300 millioner passagerer fløjet med Norwegian. Norwegians ambition har altid været at tilbyde flybilletter til gode priser og sikre passagerer mere valgfrihed på rejsen.

Norwegian er en drivkraft bag bæredygtige løsninger og grøn omstilling i luftfarten. Selskabet har som mål at reducere sit CO2-udslip med 45 procent inden 2030. Derfor fornyer Norwegian flyflåden, fremmer bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genvinder affald og bruger vejr- og vinddata for mere effektive flyvninger, som sparer brændstof. Norwegian ønsker at være det mest bæredygtige valg for passagererne.

Norwegian