Gå til indhold
Norwegian fuldfører aftale om køb af 50 Boeing 737 MAX 8

Pressemeddelelse -

Norwegian fuldfører aftale om køb af 50 Boeing 737 MAX 8

Norwegian og flyproducenten Boeing offentliggjorde i slutningen af maj en intentionsaftale om køb af 50 Boeing 737 MAX 8-fly med option på yderligere 30 fly af samme type. I dag blev den endelige aftale færdiggjort og underskrevet. Norwegian anslår at kunne bogføre en nettogevinst på cirka NOK 2 milliarder i andet kvartal 2022 som følge af aftalen. Norwegian og Boeing er desuden enige om at afslutte alle udestående juridiske tvister.

- Aftalen om at købe 50 helt nye og brændstofeffektive 737 MAX-fly er et stort skridt fremad i vores strategi om at konsolidere vores ledende markedsposition i Norden, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Yderligere information om aftalen findes her.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian