Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian fortsætter væksten i Billund

Pressemeddelelse   •   Sep 30, 2019 08:00 CEST

Norwegian udvider igen programmet i Danmarks næststørste lufthavn med tre nye ruter i vinterhalvåret, og der er både sol og ski på programmet.

Flyselskabet Norwegian fortsætter væksten i Billund Lufthavn og annoncerer i dag tre nye ruter fra den vestdanske lufthavn, der er Danmarks næststørste. Det drejer sig om Salzburg i Østrig samt allerede annoncerede Las Palmas og Malaga i Spanien, så der er noget at komme efter for enhver smag. Det betyder, at Norwegian øger antallet af sæder til salg med 58 procent fra Billund i forhold til vinterhalvåret 2018.

Det er godt nyt til især de jyske og fynske rejsende, som endnu ikke ved, hvor vinterferien skal gå hen. Med de nye destinationer er der rig mulighed for at komme af sted på ski og boltre sig i sne eller blive varmet op af solens stråler i det sydspanske.

”I Norwegian arbejder vi hele tiden på at tilbyde vores kunder de bedste og smidigste rejseoplevelser. Ruterne fra Billund gør det nemt for vores jyske passagerer, der kan flyve direkte til den spanske sol eller de sneklædte østrigske alper. Vi glæder os til at byde dem velkommen ombord,” siger Senior Vice President Commercial Short Haul, Magnus Maursund.

En analyse foretaget af analysebureauet Menon for Norwegian viste i 2018, at rejsende med flyselskabet danner grundlag for 3200 arbejdspladser og en værdiskabelse på mere end 1,2 milliarder kroner i den syddanske region. Siden har Norwegian åbnet otte nye ruter fra Billund.

”De mange nye ruter er med til at skabe øget vækst og beskæftigelse i hele det vestlige Danmark, hvor turisterhvervet har stor vægt. Med de nye ruteåbninger sætter vi endnu mere skub i den udvikling til gavn for os og for de mange små- og mellemstore virksomheder i den vestdanske turistbranche, der er afhængige af, at der flyves gæster ind til Billund Lufthavn fra mange dele af Europa,” siger Magnus Maursund.

De nye rutelanceringer i vinterhalvåret betyder en stigning i Norwegians sædekapacitet fra Billund Lufthavn på 58 procent sammenlignet med vinteren 2018.

Info om ruterne:

  • Billund til Salzburg (SZG) to gange om ugen på onsdage og lørdage. Flyves fra 4. januar til 7. marts.
  • Billund til Gran Canaria (LPA) afgår én gang om ugen på onsdage. Flyves fra 30. oktober til 25. marts.
  • Billund til Malaga (AGP) afgår tre gange ugentligt på tirsdage, onsdage og fredage. Flyves fra 29. oktober til 27. marts.

Billetterne til de tre nye destinationer er til salg på norwegian.com/dk/.

Kontakt for medier
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm, e-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.