Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian fortsætter USA-satsningen med ny rute mellem Fort Lauderdale/Miami og Guadeloupe i Caribien

Pressemeddelelse   •   Jun 27, 2016 12:09 CEST

Norwegians internationale ekspansion fortsætter – nu med en ny rute mellem Fort Lauderdale/Miami i Florida og den fransk-caribiske ø Guadeloupe. Norwegian tilbyder nu 41 ruter mellem USA og Europa. Fra december vil Norwegian flyve to ugentlige afgange mellem de to destinationer. På grund af stor efterspørgsel sidste vintersæson vil Norwegian også tilbyde fire ugentlige afgange mellem New York og Guadeloupe.

”Vi lancerede vores første USA-flyvninger for tre år siden og responsen fra de amerikanske rejsende på vores lave priser og nye, mere miljøvenlige fly har været fantastisk. Det er derfor en glæde at udvide tilbuddet mellem det amerikanske fastland og den caribiske ø Guadeloupe”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

Den nye rute vil også give Norwegians passagerer fra Europa en gylden mulighed for at kombinere nogle dage i Fort Lauderdale eller Orlando med en eksotisk ferie i Caribien.

Sidste vinter lancerede Norwegian flere ruter mellem den amerikanske østkyst og de franske øer Guadeloupe og Martinique. Ruterne blev rigtig godt modtaget af de rejsende både i USA og på øerne, og ruterne fortsætter i november.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.