Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian fortsætter flyvningerne til Las Vegas

Pressemeddelelse   •   Okt 24, 2016 11:00 CEST

Flere medier skriver i dag, at Norwegian stopper alle flyvninger til Las Vegas. Dette er forkert. Norwegian vil flyve til Las Vegas både i dette års og næste års vinterprogram (november-marts).

I årets sommerprogram har Norwegian haft ruter til Las Vegas fra både København og Stockholm, men selskabet har besluttet, at ruterne fremover kun vil blive tilbudt i vinterprogrammet. Baggrunden for justeringen er, at Norwegian er nødt til at reducere vægten og dermed antallet af passagerer for at kunne lette fra Las Vegas, når temperaturen er godt over 40 grader. Dette ønsker selskabet ikke at gøre.

31. oktober afgår første flyvning mellem London og Las Vegas, og 1. november afgår første flyvning mellem Oslo og Las Vegas. Norwegian er meget tilfredse med efterspørgslen på Las Vegas-ruterne og ser frem til at byde nye rejsende velkommen om bord.

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 5.500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 450 ruter til mere end 140 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.