Gå til indhold
Norwegian forlænger gyldigheden af CashPoints

Pressemeddelelse -

Norwegian forlænger gyldigheden af CashPoints

Norwegian forlænger gyldigheden af Cashpoints, som nogle passagerer valgte at modtage i refusion for afbestilte flyvninger under pandemien i 2020. Disse CashPoints kan nu anvendes frem til udgangen af 2023.

– Vi er glade for at kunne fortælle, at vi forlænger gyldigheden af de CashPoints, som blev udstedt i refusion til vores rejsende, som valgte at få CashPoints som refusion for aflyste flyvninger i 2020. Selv om mange passagerer har genoptaget sine rejsevaner, er det endu ikke alle, der har haft mulighed for at bruge sine CashPoints, som de ønsker. Passagerer kan derfor nu bruge de CashPoints, de modtog i refusion helt frem til slutningen af 2023, siger Christoffer Sundby, koncerndirektør for marketing, salg og kundeservice i Norwegian.

Rejsende kan bestille sin flyvning i dag og rejse hvornår og hvor hen, de ønsker. CashPoints kan bruges til at betale for flybilletten, enten helt eller delvist, indchecket bagage, sædereservationer, forhåndsbestilte måltider og mer. Der findes ingen begrænsninger i antallet af tilgængelige sæder per flyvning for de, der gerne vil benytte sig af sine optjente CashPoints. Det er kernen i Norwegian Reward, og en af hovedårsagerne til, at Reward flere gange er kåret til Europas bedste fordelsprogram.

Medlemmer af Norwegian Reward tjener CashPoints på flyrejser, hotelbestillinger, lejebiler samt hos Norwegians partnere, og bruger dem derefter til at få rabatter på flyvninger med Norwegian.

Kunder, der omfattes af forlængelsen, vil blive kontaktet direkte. For CashPoints, der er optjent på almindelig vis, udløber i henhold til de gældende vilkår.

Læs mere om Norwegian Reward: https://dk.norwegianreward.com/

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian