Gå til indhold
Norwegian har flere daglige afgange til Palma de Mallorca i sommerperioden
Norwegian har flere daglige afgange til Palma de Mallorca i sommerperioden

Pressemeddelelse -

Norwegian flyver mere end 270 ruter til sommer

Til sommer kan kunder vælge rejsemål mellem 270 ruter hos Norwegian. Selskabet har den senere tid åbnet mange ruter, der har været på pause i de seneste år, og der er introduceret helt nye rejsemål. Fra Københavns Lufthavn (CPH) indeholder sommerprogrammet 57 direkte destinationer.

- Måske mere end nogensinde før vil de rejsende i år nyde at kunne rejse rundt i verden, og vi er glade for at kunne præsentere et sommerprogram i fuld skala. Især til destinationerne ved Middelhavet har vi et stærkt program. For eksempel har vi hele otte direkte destinationer i Grækenland på programmet - blandt andet til Santorini, Kos, Rhodos og Heraklion og Chania på Kreta. Vi har også for nylig annonceret en ny dansk indenrigsrute mellem København og Bornholm, som vi glæder os meget til, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel koncerndirektør i Norwegian.

Sommerprogrammet starter 27. marts og varer frem til slutningen af oktober. Særligt i sommermånederne øger Norwegian programmet til Grækenland, Spanien, Italien, Bulgarien og Frankrig.

Sommerens top 10 hos Norwegian:

  • Malaga
  • Alicante
  • London
  • Paris
  • Nice
  • Chania
  • Barcelona
  • Mallorca
  • Berlin
  • Split

Rejserestriktioner som følge af pandemien er fjernet i mange europæiske lande. Flere lande kræver dog stadig, at indrejsende udfylder et indrejseregistreringsdokument og kan dokumentere, at de er vaccineret og har gyldigt coronapas. I enkelte lande skal man også benytte mundbind, når man rejser med kollektiv transport. Se, hvad der gælder, hvor du skal rejse hen ved at bruge Norwegians interaktive kort. Det finder du her.

For at se hvilke rejsemål Norwegian tilbyder, kan du kigge på rutekortet her.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian