Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian fejrer tre millioner passagerer mellem København og London

Pressemeddelelse   •   Dec 22, 2017 09:00 CET

Norwegian har netop rundet en milepæl med tre millioner passagerer på ruten mellem København og London-Gatwick. London er en af Norwegians mest populære ruter for både fritids- og forretningsrejsende, og flyselskabet tilbyder seks daglige afgange fra Københavns Lufthavn.

Norwegian har nået endnu en milepæl i Danmark. Tre millioner passagerer har nu fløjet på Norwegians rute mellem København og London, siden ruten åbnede i 2009. London-ruten var en af de allerførste fra basen i København, hvor Norwegian i dag har flyvninger til 60 destinationer verden over.

”Vi har nået endnu en milepæl, nu hvor hele tre millioner passagerer har fløjet på ruten mellem København og London. Begge landes hovedstæder er populære rejsemål for storbyelskere, og danskerne er også vilde med at besøge London i juleferien," siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Vigtig rute for forretningsrejsende
Ruten er ikke kun populær for turister, der vil opleve København og Londons mange attraktioner. Begge hovedstæder har nemlig også mange forretningsrejsende, der benytter ruten hver eneste dag. Norwegian har oplevet en markant stigning i antallet af forretningsrejsende, hvor knap 30 procent flere virksomhedskunder vælger det norske flyselskab på London-ruten sammenlignet med sidste år.

”Ruten er en af vores vigtigste forretningsruter fra København, og vi har oplevet en stor stigning i antallet af forretningsrejsende i år. Vi kan mærke, at virksomhederne ønsker at rejse med et flyselskab, der tilbyder god komfort til en favorabel pris, og vi glæder os til at byde endnu flere forretningsrejsende velkommen om bord hos os i fremtiden,” siger Thomas Ramdahl.

Mere om ruten
Norwegian flyver i dag til 40 destinationer verden over fra London-Gatwick. Flere af de direkte flyvninger fra København til London korresponderer godt med langdistanceafgangene herfra, hvilket giver danske passagerer endnu flere rejsemuligheder. Norwegian har blandt andet lanceret nye langdistanceruter til Denver, Seattle, Chicago og Austin i USA samt Singapore og Argentina fra London-Gatwick i 2017.


Pressekontakt:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson + 46 709 89 05 18
Norwegians pressetelefon +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 140 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For femte år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.