Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian fejrer passager nummer 500.000 på langdistance i København

Pressemeddelelse   •   Dec 15, 2015 10:28 CET

I dag kunne Norwegian fejre passager nummer 500.000 på flyselskabets langdistanceruter til og fra København siden opstarten i 2013. Norwegian har i dag ni langdistanceruter mellem København og USA og Asien.

Norwegian kunne i dag byde passager nummer 500.000 velkommen om bord på selskabets langdistanceflyvninger siden opstarten i Københavns Lufthavn. I november 2013 havde Norwegian sin første oversøiske flyvning fra København – her gik turen gik til Fort Lauderdale, Florida. I dag har flyselskabet i alt ni ruter til USA og Asien og i alt 24 langdistanceflyvninger ugentligt til og fra Københavns Lufthavn.

”Det er en milepæl for Norwegian, at vi har haft 500.000 langdistancepassagerer igennem Københavns Lufthavn. Vi har løbende ekspanderet vores rutetilbud, så vi i dag har ni ruter til USA og Asien, og vi er meget tilfredse med den modtagelse, de har fået. Vi har haft stopfyldte fly fra København, så det er tydeligt at se, at danskerne sætter pris på komfortable flyvninger til en lav pris,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

”Med en flybestilling på knap 40 787 Dreamlinere kommer Norwegian til at være den klart største langdistanceoperatør i Skandinavien, og vi bevæger os op i en liga med nogle af de helt store, internationale flyselskaber. Norwegian kommer til at åbne mange spændende direkte ruter i fremtiden til kontinenter og destinationer, som i dag er uservicerede,” slutter han.

Norwegian kunne i dag overraske passager nummer 500.000 i Københavns Lufthavn. Den heldige var Jens Reffstrup, der sammen med sin partner Louise Neimann og datteren Marie Reffstrup var på vej til Las Vegas tirsdag formiddag med på DY7105. Jens Reffstrup blev belønnet med en rejse for to på en valgfri langdistancerute fra København.

Om Norwegians langdistanceruter fra Københavns Lufthavn


Norwegian har i dag ni langdistanceruter mellem København og USA og Asien:

København (CPH) – New York (JFK): tre ugentlige afgange i vinterprogrammet/fire ugentlige afgange i sommerprogrammet

København (CPH) – Los Angeles (LAX): to ugentlige afgange i vinterprogrammet/tre ugentlige i sommerprogrammet.

København (CPH) – Fort Lauderdale (FLL): to ugentlige afgange

København (CPH) – Las Vegas (LAS): en ugentlig afgang

København (CPH) – Orlando (MCO): en ugentlig afgang

København (CPH) – Skt. Croix (STX): en ugentlig afgang

København (CPH) – Puerto Rico (SJU): en ugentlig afgang

København (CPH) – Bangkok (BKK): to ugentlige i vinterprogrammet/en ugentlig afgang i sommerprogrammet

København (CPH) – Boston (fra maj): en ugentlig afgang

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj 24 millioner passagerer i 2014. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 5500 ansatte. Norwegian har 102 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.