Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian får topkarakter i international kåring

Pressemeddelelse   •   Sep 10, 2019 12:00 CEST

Flypassagerer over hele verden har for andet år i træk givet Norwegian fire ud af fire mulige stjerner, ifølge Airline Passengers Experience Association (APEX). Fire stjerner er den højeste rangering et lavprisselskab kan få.

Mere end en million flyvninger og 600 flyselskaber er blevet bedømt og rangeret i årets APEX-kåring. Norwegian er et af ti lavprisselskaber fra hele verden, der er blevet tildelt fire stjerner.

- Vi sætter stor pris på at blive rangeret som et firestjerners flyselskab af passagerer, som har rejst med os. Jeg vil gerne takke vores 11.000 medarbejdere over hele verden, som hver dag yder deres bedste for at vores kunder får den bedst mulige rejseoplevelse, siger Kurt Simonsen, Chief Customer and Digital Officer i Norwegian.

Det er andet år i træk, at Norwegian rangeres som et firestjerners flyselskab. Resultaterne blev offentliggjort i Los Angeles mandag aften lokal tid.

Om APEX:
APEX rangerer flyselskaber over hele verden ved hjælp af tilbagemeldinger fra passagererne selv. Flyselskaberne inddeles i tre kategorier: Globale selskaber, regionale selskaber og lavprisselskaber. 1,4 millioner flyvninger og 600 flyselskaber er blevet bedømt mellem 1. juli 2018 og 30. juni 2019. Passagererne har bedømt flyselskaberne generelt og på fire underkategorier: komfort, service ombord, mad og drikke, samt underholdning og WiFi ombord. Fire stjerner er den højeste rangering, et lavprisselskab kan opnå.

Mediekontakt:
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Telefon: +45 26570767
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.