Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian er meget positive overfor de norske myndigheders tiltagspakke

Pressemeddelelse   •   Mar 19, 2020 22:46 CET

- Vi synes det er meget positivt, at norske myndigheder nu kommer med en tiltagspakke for luftfarten, som over hele verden er hårdt ramt af coronakrisen. Vi har været tydelige om, at vi har brug for likviditet, og vi er taknemmelige for, at det er det, vi nu får tilbud om. Dette er afgørende for at kunne sikre luftfarten, kritisk infrastruktur og titusindvis af arbejdspladser, siger koncernchef Jacob Schram.

- Nu må vi bruge lidt tid på at sætte os ind i betingelserne, men vi kan garantere, at vi vil gøre alt i vores magt for at indfri kravene, siger Schram.

Norwegian

Norwegian er et af de største lavprisselskaber i verden med over 36 millioner rejsende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, USA og Sydamerika. Norwegian har næsten 11.000 medarbejdere og en moderne og mere miljøvenlig flyflåde på omkring 160 fly. Norwegian er i seks gange i træk fra 2013-2018 blevet kåret til "Europas bedste lavprisselskab" og fem gange i træk fra 2015-2019 blevet kåret til "Verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter" af flypassagerer, der har stemt til det anerkendte SkyTrax World Airline Awards. Norwegian er to gange udnævnt som det mest brændstofeffektive flyselskab på transatlantiske flyvninger af International Council on Clean Transportation (ICCT).

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.