Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian er landet i Sydamerika for første gang – fik varm modtagelse af argentinske myndigheder

Pressemeddelelse   •   Feb 15, 2018 16:47 CET

Nr. to fra venstre: Lufthavnsdirektør Martin Eurnekian, transportminister Guillermo Dietrich, turistminister Gustavo Santos, Storbritanniens ambassadør i Argentina Mark Kent, adm. direktør i NAA Ole Christian Melhus og Ricardo Clarke.

Argentinas transportminister og turistminister ønskede Norwegians første argentinafly velkommen, da det landede i Buenos Aires i formiddag dansk tid.

I dag fejrer Norwegian, at selskabets første flyvning til Sydamerika er landet i den argentinske hovedstad Buenos Aires. Norwegian har dermed startet et helt nyt kapitel i sin globale ekspansion. Norwegians flyvning tog i går aftes af sted fra London Gatwick og landede i formiddag dansk tid i Buenos Aires.

- Dette er en ny milepæl for Norwegian. Det er en glæde at tilbyde et nyt kontinent til vores rejsende og at kunne ønske passagerer velkommen om bord på vores moderne, komfortable og mere miljøvenlige fly. Det her er kun begyndelsen på vores planer i Argentina og Sydamerika, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Den nye rute mellem London Gatwick og Buenos Aires flyves fire gange om ugen med selskabets 787 Dreamliner. Flere af afgangene til Buenos Aires korresponderer med Norwegians flyvninger fra København, sådan så rejsende fra Danmark også let kan benytte sig af rutetilbuddet.

Norwegian i Argentina
I januar fik Norwegians helejede datterselskab Norwegian Air Argentina (NAA) en driftstilladelse (AOC) fra argentinske myndigheder. NAA er i gang med at opbygge sin administration med nødvendige, myndighedspålagte funktioner i Buenos Aires og er klar til at drive en flyoperation underlagt argentinske myndigheder i løbet af året. Norwegians planer for en betydelig operation fra Argentina indebærer både indenrigs- og udenrigsflyvninger.

Norwegians langdistanceruter
I dag tilbyder Norwegian omkring 60 langdistanceruter mellem USA og Europa og Asien med en af de mest brændstofeffektive og miljøvenlige flyflåder i verden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. For mere information om Norwegians destinationer, besøg www.norwegian.dk


Pressekontakt:
Norwegians pressetelefon: +47 815 11 816

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.