Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab - for femte gang

Pressemeddelelse   •   Jun 11, 2019 06:11 CEST

Norwegian blev i pinseweekenden kåret til Europas bedste lavprisselskab af World Travel Awards, der repræsenterer den globale rejsebranche. Det er den sjette pris, som Norwegian modtager alene i 2019.

World Travel Awards uddeles til de bedste aktører i rejsebranchen, og det er repræsentanter fra branchen selv, der stemmer på sine favoritter. Det er femte gang, at Norwegian vinder denne pris.

- Denne udmærkelse er en anerkendelse af det fantastiske stykke arbejde, som vores 11.000 medarbejdere leverer hver dag, og viser, at nye fly, god service og lave priser er noget, der sættes pris på af de rejsende. Tusind tak til alle, der har stemt på os, siger koncernchef i Norwegian Bjørn Kjos.

Norwegian har tidligere i år modtaget følgende priser

Flybranchens bedste loyalitetsprogram i Europa/Afrika, Freddie Awards

Norges mest bæredygtige flyselskab, Sustainable Brand Index

Bedste lavprisselskab i Europa, Passenger Choice Awards

Bedste indenrigsflyselskab i Norge, Grand Travel Awards

Bedste europæiske flyselskab, Grand Travel Awards

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.