Gå til indhold
Norwegian ansætter 200 i Danmark
Norwegian ansætter 200 i Danmark

Pressemeddelelse -

Norwegian ansætter 200 i Danmark og offentliggør sommerprogrammet

Flyselskabet Norwegian er tilbage i Danmark og ansætter nu 200 medarbejdere, når selskabet åbner base i København. Samtidig offentliggør selskabet sit sommerprogram, der rummer 27 internationale ruter fra København, to fra Aalborg og en markant opskalering af indenrigsruten mellem København og Aalborg.

Klokken 6.00 mandag morgen afgik DY3670 fra Københavns Lufthavn til Malaga i Spanien som det første - og næsten udsolgte - Norwegian-fly med dansk crew siden april sidste år. Det markerer den officielle åbning af Norwegians base i København, der i løbet af sommeren vil nå ca. 200 ansatte (piloter og kabinepersonale), der gradvist sættes ind i produktionen i takt med, at de færdiggør de nødvendige træninger og recertificeringer.

I dag offentliggør Norwegian også det danske trafikprogram for sommeren 2021, der tæller i alt 29 ruter fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn (CPH) flyver Norwegian til 27 af de mest populære by- og soldestinationer. Samtidig øges der til fire daglige afgange på indenrigsruten mellem København og Aalborg. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) flyver Norwegian derudover til både Palma de Mallorca (PMI) og Malaga (AGP) i Spanien.

- Vi er meget tilfredse med at offentliggøre vores sommerprogram fra Danmark, samtidig med at vi annoncerer, at vi er i gang med at genopbygge basen i København, der bliver en stor arbejdsplads. Vi har skabt et stærkt selskab, der fokuserer benhårdt på vores kunder i Danmark, Skandinavien og Europa, og med en meget robust økonomi, der betyder, at vi kan levere høj service til lave priser, som vi er kendt for – og til alle de mest populære destinationer, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

- Det er kæmpestort for at kunne byde velkommen hjem til 200 kendte ansigter på basen i København. De kender selskabet og vores kunder ud og ind, og jeg ved, at de glæder sig til at komme ombord på flyene og møde vores rejsende, siger Geir Karlsen.

  De 200 nye stillinger, som Norwegian opretter i København, besættes af tidligere ansatte, der i 2020 mistede deres arbejde som følge af pandemien. Basen er operationel fra i dag, den 28. juni.

  Den 26. maj 2021 trådte Norwegian ud af en omfattende rekonstruktionsproces, der resulterede i, at selskabet nu har en robust økonomi, en flyflåde, der er tilpasset markedet efter corona-pandemien og en forenklet og slagkraftig organisation.

  Yderligere information for medier:

  Andreas Hjørnholm, kommunikationschef for Norwegian Danmark
  Tlf.: 2657 0767

  Emner


  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Pressekontakt

  Mediekontakt

  Mediekontakt

  Pressekontakt Andreas Hjørnholm Kommunikationschef Danmark + 45 2657 0767
  Pressevagt

  Pressevagt

  Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

  I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

  Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Norwegian