Gå til indhold
Mallorca (på billedet) får nu - udover Malaga - følgeskab af både Barcelona og Alicante, når Norwegian åbner nye ruter fra Aalborg Lufthavn i 2023.
Mallorca (på billedet) får nu - udover Malaga - følgeskab af både Barcelona og Alicante, når Norwegian åbner nye ruter fra Aalborg Lufthavn i 2023.

Pressemeddelelse -

Norwegian åbner to nye sommerruter fra Aalborg Lufthavn og fordobler antallet af afgange til Malaga

Norwegian lancerer nye ruter fra Aalborg til Alicante og Barcelona og mere end fordobler antallet af afgange til Malaga, udover den eksisterende rute til Mallorca. Dermed fortsætter Norwegian udvidelsen i Danmark i kølvandet på lanceringen af ti nye ruter fra København i sidste uge. Med de nye ruter sikrer Norwegian nordjysk forbindelse til hele det spanske sommerland, der er den mest populære sommerdestination for rejsende fra Aalborg Lufthavn.

- Vi er glade for at igen at kunne præsentere vores kunder for de mest populære spanske sommerdestinationer fra Aalborg Lufthavn. Det giver rig mulighed for kunder, der gerne vil sikre sig strandsand mellem tæerne til sommer, eller for folk, der er mere til at udforske Barcelonas imponerende kulturliv og historie. Derudover har vi for nylig lagt ekstra afgange på indenrigsruten til Københavns Lufthavn, så man nemt kan nå 60 af de mest populære europæiske destinationer fra Aalborg via København. Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen ombord, siger Magnus Maursund, koncerndirektør for Network, Pricing & Optimalisation i Norwegian.

De nye ruteannonceringer fra Aalborg Lufthavn kommer ugen efter, at Norwegian har annonceret en omfattende udvidelse af sommersæsonens trafikprogram fra Københavns Lufthavn, hvor selskabet lancerede 10 nye ruter. Danmark har høj prioritet for Norwegian, og selskabet har tidligere offentliggjort planer om at basere yderligere to fly på selskabets base i Københavns Lufthavn, så man kommer op på 13 basefly – ud af i alt forventet 85 fly i sommersæsonen 2023. Samtidig er Norwegian i gang med at rekruttere cirka 120 nye ansatte til den københavnske base samt yderligere knap 600 til selskabets øvrige baser.

Med de ekstra ruter fra Aalborg Lufthavn kan Norwegian tilbyde 67 ruter fra og i Danmark i løbet af sommerprogrammet for 2023 – 61 fra Københavns Lufthavn, fem fra Aalborg Lufthavn og to fra Billund Lufthavn, samt københavnerruten fra Bornholms Lufthavn.

De nye ruter fra Aalborg Lufthavn (AAL)

Udover de eksisterende ruter til Palma de Mallorca (PMI), som flyves to gange om ugen og indenrigsruten til København (CPH), som flyves op mod 48 gange om ugen, dog med lavere frekvens over midsommeren, indeholder sommerprogrammet fra Aalborg Lufthavn følgende:

  • Alicante (ALC): Flyves en gang om ugen på lørdage. Flyves fra 10. juni til 19. august. Ruten blev senest opereret af Norwegian i 2019.
  • Barcelona (BCN)’: Flyves to gange om ugen på onsdage og lørdage. Flyves fra 3. juni.

Derudover øges antallet af afgange på helårsruten til Malaga (AGP) fra to til fem gældende fra 29. marts.

Black Friday-tilbud fra Aalborg Lufthavn

Netop nu fejrer Norwegian Black Friday med særligt gode priser på billetter på udvalgte destinationer fra Aalborg Lufthavn. Det gælder fx Malaga til blot 551 kroner eller København til 207 kroner. Gør brug af et af de gode tilbud på rejser her: www.norwegian.com/dk/black-friday

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian