Gå til indhold
Norwegian åbner seks nye ruter til Grækenland fra Københavns Lufthavn

Pressemeddelelse -

Norwegian åbner seks nye ruter til Grækenland fra Københavns Lufthavn

Norwegian starter i juni seks nye direkte ruter til Grækenland fra Københavns Lufthavn. Det betyder, at Norwegian over sommeren flyver til i alt otte græske destinationer fra København.

- Vi glæder os til at kunne tilbyde endnu mere Grækenland til danskerne. Det er en meget populær sommerferiedestination, og vi allerede tæt på at have solgt alt på vores eksisterende Grækenlandsruter. Derfor tilføjer vi nu hele seks nye destinationer direkte fra Københavns Lufthavn, så der er masser at vælge imellem, hvis man drømmer om at holde sommer i det græske, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør hos Norwegian.

De nye destinationer fra Københavns Lufthavn:

 • Korfu: Åbner 24. juni med to ugentlig afgang
 • Kos: Åbner 26. juni med to ugentlige afgange
 • Heraklion, Kreta: Åbner 25. juni med to ugentlige afgange
 • Lefkas Preveza: Åbner 28. juni med en ugentlig afgang
 • Rhodos: Åbner 24. juni med to ugentlige afgange
 • Santorini: Åbner 23. juni med to ugentlige afgange

Norwegian flyver allerede i dag til Athen (to gange ugentligt) og Chania (fire gange ugentligt).

  Emner

  Kategorier


  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Pressekontakt

  Mediekontakt

  Mediekontakt

  Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
  Pressevagt

  Pressevagt

  Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

  I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

  Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Norwegian