Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner ny sommerrute til Bulgarien

Pressemeddelelse   •   Apr 13, 2016 08:09 CEST

Norwegian åbner til sommer en splinterny rute til Varna i Bulgarien fra København. Byen er den letteste indgang til populære Golden Sands, som blot ligger en kort køretur væk. Norwegian vil operere ruten med en ugentligt afgang og bliver eneste ruteselskab, der flyver til Varna fra Københavns Lufthavn.

Norwegian udvider endnu engang sit i forvejen store rutenet fra Københavns Lufthavn. I højsommeren vil flyselskabet nu have en splinterny, ugentligt rute til Varna i Bulgarien. Varna er den letteste indgang til den populære feriedestination Golden Sands, som ligger blot 25 kilometer lufthavnen. I forvejen flyver Norwegian til Burgas fra København, hvor der kun er kort til Sunny Beach, som også besøges af mange sommerturister årligt.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores danske passagerer endnu en spændende, direkte rute fra København. Sammen med ruten til Burgas giver vi med den nye Varna-rute endnu flere rejselystne danskere mulighed for at komme billigt og komfortabelt til sol og varme ved Sortehavet. Vi glæder os til at byde passagerer velkommen om bord i vores nye fly med gratis WiFi”, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Endnu flere afgange til sommerdestinationer
Udover den nye rute til Varna øger Norwegian også antallet af afgange til eksisterende, populære feriedestinationer fra København. Selskabets ruter til Barcelona og Nice har nu hele 17 ugentlige afgange, sidstnævnte endda 19 ugentlige afgange i højsommeren. Endvidere øger flyselskabet også med en ekstra ugentlig afgang til henholdsvis spanske Alicante og græske Kreta. Mere information om Norwegians ruter findes på www.norwegian.com.

Norwegian er næststørste flyselskab i Københavns Lufthavn og havde i 2015 fem millioner passagerer. Selskabet opererer over 60 ruter fra København herunder otte langdistanceruter til USA og Asien.

Fakta om København-Varna
Fra 25. juni til 13. august vil Norwegian flyve en gang ugentligt mellem København og Varna (lørdag). Billetter er til salg i dag.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 439 ruter til 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj næsten 26 millioner passagerer i 2015. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 6000 ansatte. Norwegian har over 100 fly i flåden med en gennemsnitsalder på 3,6 år. Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013, 2014 og 2015 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. I 2015 blev Norwegian også kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com   

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.