Gå til indhold
Norwegian åbner ny rute til Agadir, Marokko

Pressemeddelelse -

Norwegian åbner ny rute til Agadir, Marokko

6. november åbner Norwegian for lavprisflyvninger fra København til Agadir i Marokko. Norwegian bliver dermed det første flyselskab, der tilbyder ruteflyvninger til en af de største feriedestinationer i Marokko. Priser fra kun 499 DKK for en enkeltbillet.

”Vi ser et stort potentiale i den nye rute mellem Agadir og København. Efterspørgslen er stor, men udbuddet begrænset. I dag kan danskerne kun komme dertil enten via et charterselskab eller via en større europæisk storby. Vi er derfor glade for, at vi nu kan tilbyde de danske passagerer denne direkte rute, så de kan opleve en perle i Marokko,” Johan Bisgaard Larsen, presse- og markedschef for Norwegian i Danmark.

”De nordiske lande er vores primære fokusområde de kommende år, da Marokko nu kan tilbyde et godt og attraktivt produkt til de skandinaviske rejsende. Sammen med Norwegian vil vi fortsætte med at udvikle vores tilbud med en målsætning om at kunne tiltrække mere end 200.000 rejsende ved udgangen af 2013, siger Mr. Addou, VD for Moroccan National Tourist Office.

Oplev Agadir
Agadir, som ligger mellem Atlanterhavet, Sahara og Atlasbjergene, er en populær badeby med lange sandstrande, som på visse steder er flere hundrede meter bred. Her er både mulighed for at afprøve det store udbud af forskellige vandsportsaktiviteter og nyde havets brusen fra en kamelryg. Byens busforbindelser tilbyder desuden gode dagudflugtsmuligheder til fx Soussedalens flotte handelsby Taroudant, som er en slags miniversion af Marrakech.

Agadir har ca. 300 solskinsdage om året og tiltrækker derfor alle slags rejsende. Agadir er også et godt udgangspunkt for udflugter til surferparadiset Essaouira eller til den smukke bjergby Tafraoute højt oppe i Anti Atlas.

”Med vore fleksible flyafgange og den nybyggede motorvej mellem Marrakech og Agadir, som blev indviet denne sommer, er der enormt mange muligheder for at kombinere den bedste Marokko-oplevelse her til vinter,” siger Johan Bisgaard Larsen.

Flyv til Agidir fra både København, Stockholm og Oslo
Norwegian starter også med at flyve til Agidir fra Oslo og Stockholm 6. november – alle tre ruter med afrejsedag om lørdagen. Det betyder, at antallet af rejsekombinationer øges. Billetterne kommer i salg fra fredag 27. august kl. 14.00 på www.norwegian.com med priser fra 499 DKK inkl. skatter og afgifter for en enkeltbillet.

For yderligere information, kontakt:

Johan Bisgaard Larsen, presse- og markedschef i Norwegian Danmark, tlf.: 31313128

Foto: Jacques Bravo og Xavier Richer, Moroccan National Tourist Office.

Emner


Norwegian

Norwegian er Skandinaviens største lavprisflyselskab. Selskabet er registreret på Oslo Børs. I dag har selskabet en flyflåde på 52 fly. Selskabet får leveret 70 nye miljøvenlige Boeing 737-800W i perioden 2008 – 2014. Selskabet har i dag ca. 230 ruter til 91 destinationer. Hovedkontoret er i Oslo, og selskabet har 2 000 ansatte. For yderligere information se www.norwegian.com

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian