Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner ny rute mellem Billund og Barcelona

Pressemeddelelse   •   Dec 11, 2014 08:02 CET

Norwegian åbner en ny rute mellem Billund og Barcelona næste sommer. Ruten, som får to ugentlige afgange, er Norwegians tredje fra den jyske lufthavn. Samtidig øger selskabet antallet af afgange på hele fem ruter fra Københavns lufthavn.

Norwegian udvider igen sit danske rutenet. Fra 1. juni tilbyder flyselskabet en splinterny rute mellem Billund og spanske Barcelona. Ruten, som opereres indtil 23. oktober, får to ugentlige afgange, mandag og fredag. Udover den nye Barcelona-rute har Norwegian flyvninger til Alicante og Oslo fra Billund.

”Det er glædeligt, at vi nu kan tilbyde rejsende fra Billund en rute til Barcelona, som er et af vores mest populære rejsemål. Samtidig tror vi på, at ruten vil bidrage positivt til turismen i lokalområdet omkring Billund, da mange spaniere vil ønske at besøge Legoland. Vi glæder os til at byde passagerer velkommen om bord på vores nye, mere miljøvenlige fly med gratis WiFi,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Øger antal afgange fra Københavns Lufthavn på populære ruter
Der også gode nyheder til rejsende fra Københavns Lufthavn. Norwegian øger nu antallet af afgange på fem populære ruter fra lufthavnen. Det drejer sig om ruterne til Malaga, Mallorca, Budapest, Edinburgh og Krakow. København-Malaga vil gå fra 12 til 13 ugentlige afgange, ruten til Mallorca vil få ni ugentlige afgange mod syv tidligere. I højsommeren vil selskabet operere hele 11 gange ugentligt mellem København og den spanske ferieø. Derudover vil Norwegian flyve seks og otte gange ugentligt mellem henholdsvis Edinburgh og Budapest.

Åbner yderligere ti nye ruter i rutenettet
Udover den nye Billund-Barcelona-rute udvider Norwegian også i andre dele af rutenettet. Således lancerer selskabet yderligere 10 nye ruter mellem Spanien og Norge, England, Kroatien, Italien og Skotland fra sommerprogrammet næste år.

”De nye ruter, som går helt uden om Skandinavien, er et udtryk for vores internationale ekspansion. Norwegian er gået fra at være et lille selskab til nu at være et af verdens største lavprisselskaber, som er fuldt optaget af at leve op til målet om, at alle skal have råd til at flyve,” slutter Thomas Ramdahl.

Fakta om Billund-Barcelona
Norwegian vil flyve to gange ugentligt mellem Billlund og Barcelona (mandag og fredag) fra 1. juni-23. oktober 2015. Priserne starter fra 399,- enkeltbillet og billetter kan bestilles i dag på www.norwegian.com.
 
Fakta om øgning i antal afgange fra København

København-Malaga: Fra 12 til 13 ugentlige afgange 
København-Mallorca: Fra 7 til 9 ugentlige afgange. I juni-august øges antallet til 11 ugentlige afgange.
København-Budapest: Fra 6 til 8 ugentlige afgange
København-Edinburgh: Fra 5 til 6 ugentlige afgange

Nye ruter i Norwegians rutenet

Barcelona
-Stavanger, Trondhjem, Birmingham og Dubrovning
Madrid-Catania, Birmingham og Dubrovnik
Malaga-Birmingham og Edinburgh

For mere information:
Kommunikaionsrådgiver Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA. Norwegian fløj over 20 millioner passagerer i 2013. Selskabet er børsnoteret (2003) og har omkring 4500 ansatte. Norwegian har 101 fly i flåden md en gennemsnitsalder på 4,8 år (per marts 2013). Norwegian indfaser løbende nye, mere miljøvenlige fly og har en af de mest moderne flyflåder i Europa. Både i 2013 og 2014 blev Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab af anerkendte SkyTrax Airline Awards. Det er flypassagererne selv, der bedømmer over 200 flyselskaber over hele verden i det, der er betegnet som den mest prestigefyldte prisuddeling i flybranchen. For mere information besøg www.norwegian.com  

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.