Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner ny rute fra København til Stavanger

Pressemeddelelse   •   Jan 22, 2020 08:00 CET

Preikestolen ved Stavanger er en 604 meter høj, flad klippe med lodret fald. Foto: Matthias Tillen/Unsplash

Norwegian annoncerer en ny rute mellem København og Stavanger. Med fire ugentlige afgange bliver der rig mulighed for at besøge den norske off-shore hovedstad Stavanger i storslåede naturomgivelser. Det bliver Norwegians tredje direkte rute til Norge fra Københavns Lufthavn, hvor de to andre går til Oslo og Bergen.

Ruten mellem København og Stavanger får fire ugentlige afgange på mandage, torsdage, fredage og søndage, hvilket gør den oplagt for både weekend-rejsende og forretningsrejsende. Stavanger byder på mange fine oplevelser, blandt andet Stavanger Katedral fra 1200-tallet, Norsk Oljemuseum og de farverige huse i shopping-gaden Øvre Holmegate. Stavanger er centrum for Norges off-shore industri og den nye rute henvender sig dermed også til forretningsrejsende.

”Det er gode nyheder for både norske og danske rejsende, når vi til foråret åbner vores nye rute mellem Stavanger og København. København er en meget populær destination for nordmænd, der elsker byens puls og kulturelle tilbud. Danske naturfans kan glæde sig over direkte adgang til det sydvestlige Norges storslåede landskaber, herunder ikke mindste den verdensberømte Preikestolen. Vi glæder os til at byde passagererne velkommen ombord på vores moderne og komfortable fly,” siger Magnus Maursund, der er Senior Vice President Commercial Short Haul i Norwegian.

Preikestolen er 604 meter høj, flad klippe med udsigt over Lysefjorden – og er et af Norges mest besøgte naturfænomener med over 300.000 besøgende i sommeren 2019. Der er en 3,8 kilometer lang vandresti til toppen, hvor man ofte kan opleve BASE-jumping, og det er således et oplagt rejsemål for både naturelskere, vandrere og folk med hang til adrenalin.

Mere om ruten
Norwegian opererer ruten SVG-CPH med fire ugentlige afgange på mandage, torsdage, fredage og søndage.

Norwegian har direkte ruter fra København til Bergen med fire ugentlige afgange og Oslo-Gardermoen med 41 afgange om ugen.

Billetter er i salg fra 22. januar, og flyvningerne starter 29. marts 2020. Priser starter fra DKK 349,-.

Norwegian

Norwegian er et af de største lavprisselskaber i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er for anden gang blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge flypassagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. Norwegian er også blevet kåret til Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax seks gange. Norwegian har omkring 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.