Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner ny rute fra København til Pristina

Pressemeddelelse   •   Jan 31, 2018 09:20 CET

Norwegians ekspansion fortsætter i 2018. Inden for kort tid får rejsende i Danmark endnu en direkte rute. Fra d. 28. marts flyver Norwegian direkte til storbyen Pristina to gange om ugen fra Københavns lufthavn. Samtidig øger Norwegian også antallet af ugentlige afgange på de populære destinationer Kreta og Tel Aviv.

Norwegians nye rute mellem København og Pristina i Kosovo starter op d. 28. marts. Dermed er der gode muligheder for, at rejsende kan nå at komme til Pristina i sommersæsonen 2018. Norwegian kommer til at flyve den direkte flyvning to gange om ugen – på onsdage og lørdage.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores danske kunder en ny, spændende destination, og samtidig øger vi antallet af afgange på nogle af vores mest populære rejsemål. Vi ser frem til at kunne byde passagerer velkommen ombord vores nye, mere miljøvenlige fly med gratis Wi-Fi,” siger kommerciel direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Udvider også på populære feriedestinationer
Det er ikke kun den nye rute mellem København og Kosovo, som Norwegian lancerer. Selskabet har også besluttet at udvide antallet af afgange fra København til de to populære feriedestinationer Tel Aviv og Kreta.

Fra 13. marts 2018 vil Norwegian flyve til Tel Aviv tre gange om ugen – tirsdag, torsdag og søndag – mens der vil være hele fire ugentlige afgange til den græske ø Kreta. Dermed får de rejsende altså mulighed for at flyve til Kreta på tirsdage, torsdage og lørdage i forår og efterår, samt mandag, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag i sommerferien.


Pressekontakt:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson, tlf. +46 709890518

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 140 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For femte år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.