Gå til indhold
Norwegian åbner ny direkte rute til Tenerife fra Aalborg

Pressemeddelelse -

Norwegian åbner ny direkte rute til Tenerife fra Aalborg

For mindre end en måned siden offentliggjorde Norwegian sit trafikprogram for den kommende vinter med 32 direkte ruter fra Danmark. Med tilføjelsen af den spanske ferieø Tenerife fra Aalborg Lufthavn får rejsende fra det nordjyske direkte adgang til en af vinterens mest populære destinationer.

Den nye direkte rute mellem Aalborg Lufthavn (AAL) og Tenerife (TFS) starter 31. oktober 2023 i forbindelse med opstarten af Norwegians vintersæsonprogram. Ruten flyves en gang om ugen på tirsdage indtil afslutningen af vintersæsonen.

- Med endnu en ny Norwegian-rute fra Aalborg Lufthavn får vores kunder direkte adgang til det solrige Tenerife i de kolde og våde danske vintermåneder. Tenerife er en af vores allermest populære destinationer i netværket, så vi er glade for også at kunne tilbyde vores nordjyske kunder at rejse direkte til den spanske varme med Norwegian, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Den spanske vulkanø Tenerife tilbyder ferier for enhver smag. På midten af øen befinder sig en stor naturpark rundt om den næsten fire kilometer høje vulkan Teide, der giver rig mulighed for vandreture, mens de smukke kyster er strøet med børnevenlige sandstrande med masser af aktiviteter for hele familien.

Flere Norwegian-nyheder fra Aalborg Lufthavn

Den nye rute i vinterprogrammet fra Aalborg Lufthavn er blot den seneste i en række af nye ruter, som Norwegian har lanceret lufthavnen. I juni flyver således første Norwegian-fly på de nye ruter til Barcelona og Alicante, ligesom også Malaga og Mallorca er på sommerens internationale program fra Aalborg.

- Vi er glade for, at de rejsende tager så godt imod vores nye ruter. Vi ved, at efterspørgslen på sol og varme er høj – især i de mørke vintermåneder – og vi ved, at spanske destinationer er særligt populære hos nordjyderne. Så vi glæder os til at byde vores kunder velkommen ombord, siger Magnus Thome Maursund.

Billetter til den nye rute mellem Aalborg og Tenerife er lagt til salg på www.norwegian.com/dk og priser starter fra 899 kroner.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian