Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner ny direkte rute til Krabi i Thailand

Pressemeddelelse   •   Jul 02, 2018 08:00 CEST

Til vinter får solhungrende skandinaver yderligere en langdistancedestination i Thailand at rejse til. I slutningen af oktober begynder Norwegian at flyve direkte til det smukke Krabi fra København, Oslo og Stockholm med i alt seks afgange om ugen, hvoraf to afgange vil være fra København. Med den eksisterende direkte rute til Bangkok tilbyder Norwegian 15 afgange fra Skandinavien til Thailand om ugen i vinterhalvåret.

Thailand er et af danskernes favoritrejsemål og i vinteren 2018-2019 vil man kunne flyve direkte til både Bangkok og Krabi fra København, Oslo og Stockholm. Bangkok er en helårsrute, mens Krabi er en vinterrute. Krabi liggeri det sydlige Thailand, cirka 800 kilometer syd for Bangkok, og er kendt for sine smukke omgivelser med skovklædte bjerge og kridhvide strande.

- Der er meget stor interesse blandt skandinaver for at rejse til Thailand. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde yderligere en thailandsk destination. Med Krabi får vores rejsende nu endnu bedre valgmuligheder og kan for eksempel vælge at flyve til Bangkok på udrejsen og hjem via Krabi for at kombinere storby med strandliv. Vi glæder os til at byde de rejsende ombord, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

15 afgange om uge til Thailand i vintersæsonen

De nye direkte ruter til Krabi erstatter de tidligere udmeldte øgninger til Bangkok. Det indebærer, at Norwegian i løbet af vinteren vil have ni direkte afgange til Bangkom om ugen og seks direkte afgange til Krabi om ugen fra København, Oslo og Stockholm

Om Norwegians nye direkte ruter til Krabi

I det kommende vinterprogram, mellem 28. oktober 2018 og 31. marts 2019, har Norwegian følgende afgange til Krabi:

København (CPH) – Krabi (KBV)
To ugentlige afgange, torsdage og lørdage, med start 1. november.

Stockholm (ARN) – Krabi (KBV)

To ugentlige afgange, onsdage og fredage, med start 31. oktober.

Oslo (OSL) – Krabi (KBV)
To ugentlige afgange, tirsdage og søndage, med start 28. oktober.

Om Norwegians direkte ruter til Bangkok

København (CPH) – Bangkok (BKK)
En ugentlig afgang i sommerhalvåret (lørdage) og to ugentlige afgange (torsdage og søndage) med start 27. oktober.

Stockholm (ARN) – Bangkok (BKK)
En ugentlig afgang i sommerhalvåret (søndage) og fire ugentlige afgange om ugen i vinterhalvåret (tirsdage, torsdage, lørdage og søndage) med start 29. oktober.

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
En ugentlig afgang i sommerhalvåret (onsdage) og tre ugentlige afgange (mandage, onsdage og lørdage) med start 29. oktober.

Billetter kan findes til salg fra og med i dag på www.norwegian.com.

Medie-kontakt:
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf. +45 61911116
E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.500 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.