Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner ny base på Mallorca

Pressemeddelelse   •   Maj 03, 2016 12:05 CEST

Norwegian åbner ny base i Palma på Mallorca og lancerer flere indenrigsruter i Spanien. I forbindelse med baseåbningen øger selskabet også antallet af afgange til og fra øen for skandinaviske rejsende.

Norwegian fortsætter sin internationale ekspansion med annonceringen af en ny base i Palma de Mallorca Lufthavn. Det er selskabets syvende base i Spanien og den 16. i Europa. Basen etableres med to fly og vil skabe over 60 lokale arbejdspladser for piloter og kabineansatte. Derudover vil der også skabes jobs på jorden, som knytter sig til operationen.

”Spanien er et vigtigt marked for Norwegian med flere indenrigsruter mellem de spanske storbyer Barcelona, Madrid og Malaga og De Kanariske Øer. Derudover flyver vi mange ruter mellem Spanien og andre dele af Europa. Åbningen af en ny base i Palma vil øge Norwegians tilstedeværelse i regionen og bidrage til den lokale økonomi gennem flere jobs og øget turisme”, siger administrerende direktør i Norwegian Bjørn Kjos.

Danske passagerer kan flyve med Norwegian til Mallorca fra både København og Aalborg. Fra 1. juni øger selskabet fra ni til 12 ugentlige afgange mellem København og Mallorca og hele to daglige afgange om ugen i perioden 19. juni til 13. august. Selskabet øger også antallet af afgange mellem Mallorca og byer som Oslo, Stockholm og Gøteborg. Derudover lancerer Norwegian også indenrigsruter mellem Palma de Mallorca og Barcelona og Madrid.

Norwegians øvrige spanske baser er i Madrid, Barcelona, Alicante, Malaga, Las Palmas og Tenerife.

Pressekontakt:
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det syvendestørste lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.