Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner direkte ruter til München og Fuerteventura fra København

Pressemeddelelse   •   Jun 13, 2019 07:15 CEST

Norwegian åbner i vinterprogrammet for to nye ruter fra Københavns Lufthavn – til München i Tyskland og til den spanske ferieø Fuerteventura.

Hos Norwegian er man glade for de to nye ruter.

- Med de to nye ruter imødekommer vi en efterspørgsel, vi oplever hos vores kunder. München er økonomisk kraftcenter for hele det centrale Europa og har samtidig en kæmpe kulturarv, og henvender sig dermed både til forretningsrejsende og til fritidsrejsende, der vil udforske det sydtyske. München ligger samtidig perfekt for skirejsende med rigtigt gode skisteder indenfor rækkevidde. Fuerteventura er et populært rejsemål fra flere af vores andre lufthavne i Skandinavien, så vi glæder os til at byde både fritidsrejsende og forretningsrejsende ombord på vores moderne og mere klimavenlige flyflåde, når vi åbner de to nye destinationer til efteråret, siger SVP Commercial Short Haul i Norwegian, Magnus Maursund.

Fakta om de to nye ruter fra København

  • Ruten København (CPH) - München (MUC) starter 31. oktober 2019 med tre gange ugentlige afgange (tors-, lør-, søndag). Priserne starter ved 299,- kroner/enkeltbillet.
  • Ruten København (CPH) – Fuerteventura (FUE) starter 28. oktober 2019 med en ugentlig afgang (mandag). Priserne starter ved 799,- kroner/enkeltbillet for danskere, der ønsker sig et par ugers sol til vinter på den spanske ferieø.

Pressekontakt
Kommunikationschef Andreas Hjørnholm. E-mail: andreas.hjoernholm@norwegian.com

Norwegian

Norwegian er det femtestørste lavprisselskab i verden med over 37 millioner rejsende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på omkring 170 fly med en gennemsnitsalder på 3,8 år og er blandt de mest moderne og miljøvenlige flyselskaber i verden. Norwegian er blevet kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er Norwegian blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, ifølge de passagerer der har stemt til anerkendte SkyTrax World Airline Awards. For sjette år i træk er Norwegian også blevet kåret til Europas beste lavprisselskab af SkyTrax. Norwegian har cirka 11.000 dedikerede medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.