Open skies
Få vores nyheder på mail

Norwegian åbner direkte rute til eventyrlige Jordan

Pressemeddelelse   •   Maj 08, 2018 17:00 CEST

Eventyret venter de passagerer, der i dag indviede Norwegians direkte rute fra København til Amman i Jordan. Med to ugentlige afgange tilbyder flyselskabet gode forbindelser og billige billetter til rejsende, der vil opleve det fascinerende Jordan.

Nu får danskerne mulighed for at flyve direkte og til lavpris fra København til den jordanske hovedstad, Amman. Norwegian fløj i dag sin første tur på ruten med helt udsolgt fly. Med sit venlige klima og en enorm historisk og kulturel rigdom, er Jordan en overset turistperle. Landet byder blandt andet på moderne storbyferie i Amman, opdagelsesrejser til oldtidsbyen Petra og spa-bade i Det Døde Hav.

”Vi er glade for at kunne invitere danskerne til Amman og Jordan. Jordan er en fantastisk guldgrube af spændende rejseoplevelser – stort set uanset hvad man er til. Med to ugentlige flyvninger tilbyder Norwegian nu en direkte genvej til landets store seværdigheder,” siger Andreas Hjørnholm, kommunikationschef i Norwegian.

I Københavns Lufthavn er man glad for den nye rute. Her mener man, at ruten styrker lufthavnens hub-funktion.

”Norwegians nye rute til Amman er ikke blot en stor fordel for de mange danske rejsende, der gerne vil opleve et af de mest spændende historiske lande i Mellemøsten. Med det stærke netværk af især transatlantiske ruter her i CPH er ruten også oplagt at benytte for mange rejsende fra Nordamerika, der let kan transferere i CPH. Dermed styrker ruten også Københavns Lufthavns hubfunktion,” siger ruteudviklingschef i lufthavnen, Morten Tranberg Mortensen.

Storby, eventyr og historie i Mellemøstens Hollywood
Amman er i sig selv en moderne og spændende storby med alt, hvad det indebærer af kultur, shopping og store kulinariske oplevelser. Samtidig er Amman genvej til besøg ved Det Døde Hav, der ligger en kort køretur fra hovedstaden.

For de historie- og film-interesserede er den ejendommeligt udseende Wadi Rum-ørken og den fantastiske oldtidsby Petra oplagte udflugtsmål fra Amman. Begge steder er kendt fra flere store Hollywood-film, blandt andet Indiana Jones og Star Wars.

Fakta om Norwegians rute mellem København og Amman

  • Ruteåbning 8. maj 2018
  • Afgange hver uge tirsdage kl. 16.25 og lørdage kl. 16.45
  • Billetpris i introkampagnen 499,-
  • Turen tager knap 5 timer


Mediekontakt

Kommunikationschef Andreas Hjørnholm
Tlf. 6191 1116
E-mail: andreas.hjoernholm@gmail.com

Norwegian
Norwegian er verdens sjettestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 mio. passagerer. Flyselskabet tilbyder mere end 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika. Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,6 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste. Norwegian er blevet kåret til Most Fuel-Efficient Airline on Transatlantic Routes af International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er blevet kåret som World's Best Low-Cost Long-Haul Airline af det anerkendte SkyTrax World Airline Awards de seneste tre år og for femte år i træk som Europe's Best Low-Cost Airline. Norwegian har omkring 9.000 medarbejdere.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.